Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok ajánlani elektromos...

Tudnátok ajánlani elektromos gitárt?

Figyelt kérdés

Mindenképpen jó minőségűt szeretnék.

Nemrég kezdtem gitározni(de ne ilyen totál kezdő,béna gitárokat írjatok pls), de komolyan szeretnék gitározással foglalkozni. (hmm ez hülyén hangzik, de nem ez a lényeg.)

ha tudtok, légyszi linkeljetek weboldalt vagy képet az adott gitárról.

Előre is köszönöm:D

2014. dec. 1. 20:20
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget meg minden mást.xd

Igen, kezdő vagyok még (valahol el kell kezdeni:D) szóval fogalmam sincs hogy mennyi a reális ár egy gitárért, sorry.

2014. dec. 3. 21:39
 32/34 Laci7 ***** válasza:

Én azt mondom itt van ez az Aktív gitár úriember ő úgy látom érti a hangszereket,kérdezz tőle is.Én nekem egy Cort kx-5 gitárom van és egy 15w csöves erősítőm és nem ma kezdtem el zenélni meg vagyok elégedve a gitárral is.Én 50000ft-ig vennék egy kezdő gitárt és 50000 ft egy 30w tranzisztoros erősítőt amiben van torzított csatorna és érted ha megunod akkor nem buksz rajta sokat. Senki sem vesz kezdésnek drága gitárt és erősítőt.

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 4. 14:32
 33/34 Laci7 ***** válasza:
Most találtam ezt a 3 erősítőt ez kezdésnek nem rosz.De ne rám hallgassál,hanem a szakemberekre.
2014. dec. 4. 14:35
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszi :DD
2014. dec. 4. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!