Tudnátok ajánlani elektromos gitárt?
Mindenképpen jó minőségűt szeretnék.
Nemrég kezdtem gitározni(de ne ilyen totál kezdő,béna gitárokat írjatok pls), de komolyan szeretnék gitározással foglalkozni. (hmm ez hülyén hangzik, de nem ez a lényeg.)
ha tudtok, légyszi linkeljetek weboldalt vagy képet az adott gitárról.
Előre is köszönöm:D
300 000 -ért már rohadt jó, haladó gitárokat vehetsz...
de szerintem most még fölösleges. Több okból is :
mivel nincs tapasztalatod, ezért sok külömbésget úgysem fogsz észrevenni egy 30k meg egy 300k gitár között.
az is előfordulhat hogy feladod a gitározást.. aztán meg fölöslegesen költöttél annyi pénzt.
Gitárkombóra is gondolnod kell, azzal nem sokra mész ha van egy drága gitárod meg egy sz*r erősítőd...
Én azt tanácsolom, hogy elsőre vegyél valami olcsóbbat, akár használtan, aztán ha meg majd úgy fél, egy év után úgy érzed hogy neked az már nem elég, akkor nagy valószínűséggel kis veszteséggel eladhatod és vehetsz egy jobbat.
Csak azért mert van pénz, még nem kell feleslegesen szórni. Vehetsz te 300k gitárt meg erősítőt, de ugyanúgy nem fogsz tudni rajta játszani mint egy olcsón.
Am meg miért ragazkodsz annyira a feketéhez? Ilyenen is lehet durván tolni :D https://www.youtube.com/watch?v=lc6ndqmxp9U
Igen rendkívül komolyan vehető az, aki 300 ezer forintot akar költeni egy gitárra és ami fontos neki, hogy fekete legyen és ne legyen béna...
Minek rabolod egyáltalán az időnket itt, de komolyan?
Elhisszük, hogy tetszik a gitározás, gyakoroljál inkább.
Pf. 300ért kapsz egy gagyi lp stúdiót,vag egy ibanezt,minek gyárilag bájlógolt a nyakillesztése. De legalább fekete lesz...
Ha komoly gitárt akarsz ne ilyen stúdió,meg ibanez féle fadarabokat vegyél.az már más kérdés,hogy valszeg neked egy lp Custom se fog jobban szólni,mint a rosszbibanez se fog
Na most elmondom , elosszor es utolsara:
aki nem tud segiteni csak belemkotni az ne pazarolja az idejet, hanem menjen es b*szogasson olyat, akit erdekel a velemenye.
Ti irtatok hogy milyen osszegben es en nyilvan a 300000-t nem ugy ertettem hogy csak annyi, hanem LEGFELJEBB!!! Orulnek ha 20-30ert lenne jo gitar de milliokert sem akarok venni.
Azert irtam annyit mert gondoltam abbol mar tuti kijon egy jo gitar, de azt is irtam hogy nem akarok szuperprofi meg ilyesmi gitarokat. Az elso kikotes hogy minosegi legyen (ne gagyi made in china-fele) es elvezheto legyen.
Es nem ragaszkodom a feketehez,biztos van szebb is (na azert a hellokitty-s majdnem jo.xdd)
(Bocs,az ekezetekert, telorol irok)
Mondjuk ez drágább, meg nekem a formája se tetszik, de nemrég javítottam egy hasonlót és ezek a Parkerek baromi jó gitárok. Kevés ilyen kényelmes, jól kidolgozott hangszerrel találkoztam még, ami nem egyedi gyártású volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!