Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok ajánlani elektromos...

Tudnátok ajánlani elektromos gitárt?

Figyelt kérdés

Mindenképpen jó minőségűt szeretnék.

Nemrég kezdtem gitározni(de ne ilyen totál kezdő,béna gitárokat írjatok pls), de komolyan szeretnék gitározással foglalkozni. (hmm ez hülyén hangzik, de nem ez a lényeg.)

ha tudtok, légyszi linkeljetek weboldalt vagy képet az adott gitárról.

Előre is köszönöm:D

2014. dec. 1. 20:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ibanez..GIO?...na neked se volt még akkor jó gitár a kezedben,ha az Szerinted jó.
2014. dec. 2. 19:30
 22/34 anonim ***** válasza:

Tudjuk, csak neked volt jó gitár a kezeid között, meg a jétéem 45.

Na tarakodjál már a f#szba innen.

2014. dec. 2. 19:43
 23/34 anonim ***** válasza:

Miért, te vagy a házigazda itten?

Nem, na akkor fogadd meg a saját tanácsodat.

2014. dec. 2. 19:47
 24/34 anonim ***** válasza:

"300ért kapsz egy gagyi lp stúdiót"

Akkor nem tudom, ezt ki írta. :)

2014. dec. 2. 19:47
 25/34 anonim ***** válasza:

Éés ettől miért vagyok stúdió sznob? Számomra ez valahogy a fordítottját jelenti. De lehet félreértjük épp egymást...nem? Lássuk be, az lp stúdiót venni 300ért olyan,mint 2002es szuzuki swiftet 700ért. Baromság.

Annó 6éve 280ért már lp standardot lehetett venni használtan. Ha nem csillivilli külsőre vágyik 300ért messze jobb anyaghasználatú és minőségibb hangszert lehet kapni.

Lássuk be, attól elvonatkoztatvanhogy alapvetően nem metál gitár a telecaster, 300ért igencsak jóval minőségibb darab,mint egy stúdió. Ami szintén nem metálra szánt hangszer,tehát ezen kár lenne pörögni.

2014. dec. 2. 20:10
 26/34 anonim ***** válasza:

Studió-sznob alatt azt értemme, akinek a Studio csak amolyan proli gitár.

különben nem értem, mi bajod vele. Nekem egy 1993-as LP Studio Lite M-III van és baromi jó kis gitár, ráadásul 600 dollár volt eredeti keménytokkal, mondjuk kicsit rendbe kellett raknom az eredeti elektronikáját, amit az előző tulaj összebarmolt egy SH Invaderrel meg összevissza kötözgetéssel, de az ujjgyakorlat.

Javítottam már pl. ennek az 4-5-szörösébe kerülő Les Paul Artisan-t, de nem igazán éreztem, hogy a sok csilivili díszen kívül lényegesen jobb lett volna bármiben.

Szóval egyáltalán nem értem, miért lenne annyival jobb egy Standard vagy Custom a Studionál. A különbségek leginkább esztétikaiak...

2014. dec. 2. 20:19
 27/34 anonim ***** válasza:

Szerintem kényelmesebbek a magasabb gibsonok. Nagyobb test, jobb súlyelosztás... A nyak is kényelmesebb.

De ez emberfüggő.

A stúdió nem sz x r. DE 300at nem ér..pláne nem használtan.

Ezt azért szerintem mindenki elismerheti,aki használt már stúdiót.

Egyik előző megszólalónak: A gio-szériára szerintem még az ibanez se büszke. Sőt. Az konkrétan egy zsákutca. Pontatlan marások, gagyi hangszedő, olcsó vezetékek,kondik,potik. Sz r tremolós húrláb, vékony vundok. Pattogzó festés..áh kár sorolni.

2014. dec. 2. 21:52
 28/34 anonim ***** válasza:

Szerintem elfelejted, hogy ez egy kezdő gitár. Átlagosan 45-50k ért vannak újan, szóval nyilván nem lesz minőségi alkatrészekből felépítve.

Nekem konkrétan semmi bajom nem volt az enyémmel, bár gondolom ez a szériától és a típusától is függ, de az enyémről nem pattogott le a festék, és kényelmesen lehetett rajta játszani, nem zörögtek a húrok, nem volt hamis stb. Ilyen árban meg amúgy sem lehet jó tremolós gitárt venni.. meg ki az aki kezdőként olyat venne?

Aztán persze egy tapasztaltabb kezében már nyilván nem olyan jó, de egy totál kezdőnek teljesen megfelel. Több embert ismerek akik kb akkor kezdtek el gitározni mint én, és azt kell mondjam az én GIO-m sokkal jobb volt mint ő első gitárjuk, pedig volt ott midenféle, squier, yamaha, bc rich, jackson stb nem is csoda, hogy ők minnél hamarébb vettek egy jobbat, míg nekem majdnem 2 évig megvolt.

2014. dec. 2. 22:07
 29/34 anonim ***** válasza:

Oké, abban az esetben értem, hogy ha a viszonylag magas árhoz képest mondod...

Mondjuk az én Studiom-nak ugyanúgy van maple top-ja.

2014. dec. 2. 22:16
 30/34 Laci7 ***** válasza:
Na azért mert kezdő ne bántsuk,még nem érti amúgy én sem annyira de 35000.-ért már egy stratocaster Cort gitárt,vagy egy Squier bullett gitárt tudsz venni ami nem használt,de én kezdésnek nem vennék 300000.ig.Amúgy egy Epiphone Les Paul 120000.-ért rockhoz nem rosz,vagy rock és metál zenéhez egy komolyabb Ibanez rg szériás gitár 150000.-rendesen megszólal.Vagy a Squire-től tehát a Fender leányvállalatától 120000.-ért már a legjobbat adják.De nekem Cort gitárom van és abból a 80000-120000 nagyon komolyat adnak.És még ott van a Stagg az is olcsó és nem rossz.De sokszor a márka nevet kell megfizetni. Sok sikert a zenéléshez.
2014. dec. 3. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!