Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Imádom a Nirvana nevű zenekart...

Imádom a Nirvana nevű zenekart. Szerintetek ciki? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van, hogy egy nap végighallgatok pár albumot is. A családom már teljesen megunta, én viszont még mindig nagyon szeretem. Kb.5 hónapja hallgatom mindennapos rendszerességgel! :D 14 éves vagyok. Meg minden nap énekelem jó sok számukat-családom szerint nem is rosszul, de zavar, hogy nincs senki, aki ugyanígy van, mint én. Köcce a válaszokat. (egyéb köszönésfajtát nem enged)

2014. szept. 10. 16:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Utolsó vagyok;igen én már beletörődtem a javíthatalnságba,de rám pl nincs depressziós hatással,akkor van csak gond ha érzed h lehúz.Am meg szerintem csak őszinte nem depis
2014. szept. 16. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 6 éve szeretem, és még mindig nagyon leszarom, hogy mások szerint ciki-e.
2014. okt. 6. 16:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sem depis.:)
2014. okt. 12. 08:45
 14/16 anonim válasza:
100%
Szerintem menő! Most lettem 14 egy pár napja és egy gitárt kértem mert elszeretném játszani az ő számaikat :D.Egyébként én ilyen barátokat keresek,akik nem mulatós zenét vagy dubstepet hallgatnak mert ezek az osztály6társaim nagyon parasztok....
2015. márc. 12. 21:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is gitárt akarok venni :) Annyira megtetszett a gitár hangja is meg úgy az egész. Az én osztálytársaim is ilyen dubstep szarokat hallgatnak,és mindig furcsán nézne rám,mikor megjelenek egy Nirvanás pólóba :DD
2015. márc. 28. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mért lenne ciki az hogy egy régi fantasztikus rockbandát hallgatsz? :)

legalább van zenei ízlésed.

2015. jún. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!