Szerintetek ciki, ha szeretem hallgatni Cher-t? (15/f)
Figyelt kérdés
Ő az egyik kedvenc előadóm, ugyanis az ilyen zenéket szeretem. Én nem szeretem a manapság ismert előadók többségét, mert ők eléggé gyengék.2014. szept. 4. 18:45
2/11 anonim válasza:
A szíved joga, hogy mit hallgatsz. Ne érezd cikinek! Ha mások ezt cikinek tartják, sz*rd le őket. :)
3/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Amúgy én is nagyjából úhy gondolom, ahogy te /2-es/, csak azért kíváncsiságból megkérdeztem. Ment a zöld kéz, köszönöm szépen a válaszokat! :D
2014. szept. 4. 18:56
4/11 anonim válasza:
Mégis miért lenne ciki? Az egyik legelképesztőbb női hang tulajdonosa, akinek marha jó zenéi vannak. Inkább az baromi gáz, ha valaki divatból hallgat zenét. Légy büszke magadra, hogy a minőséget hallgatod! És NE menj el a "birkák" irányába, akiknek az a fontos, hogy mások mit mondanak!
5/11 anonim válasza:
(ugyanaz vagyok)
*vagy mit hallgatnak
6/11 hosszúhajú válasza:
Cher a kedvencem! és szerintem sokkal cikibb gagyi és pár évig létező, aztán eltűnő feledhető zenét hallgatni, mint egy olyan nőt, aki 40 éve toppon tud maradni, és évtizedeken át letenni mindig valamit az asztalra. Nézd meg hány 67 éves mondhatja el ezt magáról mint Cher - egy kezemen meg tudom számolni. Ez a valami, évtizedekig fennmaradni! Én büszke vagyok rá, hogy egy ilyen erős és kitartó csaj zenéje az egyik kedvencem, aki szinten tud maradni.
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki,nekem a legkedvencebb előadóm már több,mint 1 éve. :)
15/L
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem sem ciki. Én nem szeretem az ilyen dévidgetta meg kétiperri féle zenéket, meg a martingarriksz féléket sem, meg az ilyen ikszfaktorosokat sem. Cher egy igazi popdíva, aki évtízedek óta pályán van, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nagyon tehetséges és kiráz a hideg az egyedi hangjától meg a hangvitelektől is! :) :D
2014. szept. 30. 20:57
9/11 hosszúhajú válasza:
Cher minden korosztálynak szólhat szerintem. Mert fejlődik a korral a zenéje is.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt is nagyon szeretem benne. :)
2014. okt. 5. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!