A mulatos zene miert ciki?
miert ciki a mulatos zene ? van akinek tetszik a mulatos zene csak nem meri felvalallni mert cikinek talalja ?
mulatoson kivul max en a rockot szeretem de kerdezik nem mondom hogy szeretem a mulatost
mivel az emberek cikinek tartjak
Nem az a ciki, hogy milyen zenét hallgatsz, hanem az, hogy mások véleménye ennyire fontos. Ki nem szarja le, mit gondolnak a zenédről?
Speciel én ki nem állom, mert nulla zene- és énektudás jellemzi az előadókat, de ugyanez igaz a legtöbb mai popzenére is, tisztelet a kivételnek.
Szerintem - amíg nem a lesötétített, szakadt zöldségesmerciben hallgatod üvöltve - teljesen magánügyed a zenei ízlésed.
Az első véleménye ráillik kb. az összes pop előadó 99%-ára és ugyanennyire arányban a dj-kre is, akik meglévő zenékből dolgoznak. Nem félreértendő, én sem szeretem a mulatóst. Nem azt mondom,h ciki, mert nem mindenki számára az. Régen a mulatós ment mindenhol és manapság is jelen van főleg vidékieknél (nem bántani akarom a vidékieket, én is az vagyok). Nekem az nem tetszik benne,h kb. 2 különböző mulatós van, az egyik a lehető legszomorúbb szar, a másik meg a lehető legboldogabb hangvételű. Köztes átmenet nem igazán van.
A playback meg mindenhol ott van, nem csak a mulatósban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!