Imádom a Nirvana nevű zenekart. Szerintetek ciki? Mit csináljak?
Miért lenne ciki? Mondjuk régi banda, de jó. (Én akkor voltam annyi, mint most te, amikor berobbantak a köztudatba. Nálunk sem volt ciki, ha valaki pl. Hendrixet hallgatott.)
Ha bejön, próbálj más grunge bandát is hallgatni, van még egy-két jó csapat (Pl. Pearl Jam). Hátha az üdítőleg hat majd a családodra. Ha gondolod küldhetek egy két linket, melyek a jó számok.
Nem ciki, miért lenne az.
Nagyon rákattantál én is voltam már így más bandával.
Frissítésként hallgass Alice in Chains-et. Hasonló stílusú csapat.
Ezektől a "Ciki? Mit tegyek?" kérdésektől már feláll a szőr a hátamon, komolyan mondom! Nem az a ciki, hogy hallgatod, hanem az baromi gáz, hogy az érdekel, hogy mások szerint ciki-e, vagy nem! Te! Hallgasd már azt amit te tartasz jónak, ne azt, amit mások! Ennyi gerinc sincs benned? Ezt jegyezd meg: az ciki, ha azon görcsölsz, hogy "vajon mi ciki?"...
NE! Több ilyen kérdést ne! Már ha meglátom, is az asztalba verem a fejem!
Egyébként jó ízlésed van, inkább örülnöd kéne. A fül/fejhallgatót meg arra találták ki, hogy ne idegesíts másokat a zenéddel. Nekem például nincs pofám hangosan hallgatni, tudom, hogy ez se normális, de ez van, engem zavar, ha másoknak akaratuk ellenére is el kell viselniük a zenéimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!