Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Imádom a Nirvana nevű zenekart...

Imádom a Nirvana nevű zenekart. Szerintetek ciki? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van, hogy egy nap végighallgatok pár albumot is. A családom már teljesen megunta, én viszont még mindig nagyon szeretem. Kb.5 hónapja hallgatom mindennapos rendszerességgel! :D 14 éves vagyok. Meg minden nap énekelem jó sok számukat-családom szerint nem is rosszul, de zavar, hogy nincs senki, aki ugyanígy van, mint én. Köcce a válaszokat. (egyéb köszönésfajtát nem enged)

2014. szept. 10. 16:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
14/l
2014. szept. 10. 16:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök menő.
2014. szept. 10. 16:47
 3/16 anonim válasza:
100%

Miért lenne ciki? Mondjuk régi banda, de jó. (Én akkor voltam annyi, mint most te, amikor berobbantak a köztudatba. Nálunk sem volt ciki, ha valaki pl. Hendrixet hallgatott.)

Ha bejön, próbálj más grunge bandát is hallgatni, van még egy-két jó csapat (Pl. Pearl Jam). Hátha az üdítőleg hat majd a családodra. Ha gondolod küldhetek egy két linket, melyek a jó számok.

2014. szept. 10. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, miért lenne az.

Nagyon rákattantál én is voltam már így más bandával.

Frissítésként hallgass Alice in Chains-et. Hasonló stílusú csapat.

2014. szept. 10. 18:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezektől a "Ciki? Mit tegyek?" kérdésektől már feláll a szőr a hátamon, komolyan mondom! Nem az a ciki, hogy hallgatod, hanem az baromi gáz, hogy az érdekel, hogy mások szerint ciki-e, vagy nem! Te! Hallgasd már azt amit te tartasz jónak, ne azt, amit mások! Ennyi gerinc sincs benned? Ezt jegyezd meg: az ciki, ha azon görcsölsz, hogy "vajon mi ciki?"...

NE! Több ilyen kérdést ne! Már ha meglátom, is az asztalba verem a fejem!

Egyébként jó ízlésed van, inkább örülnöd kéne. A fül/fejhallgatót meg arra találták ki, hogy ne idegesíts másokat a zenéddel. Nekem például nincs pofám hangosan hallgatni, tudom, hogy ez se normális, de ez van, engem zavar, ha másoknak akaratuk ellenére is el kell viselniük a zenéimet.

2014. szept. 11. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne "ciki"? Szerintem a one direction és justin bieber a ciki. Én is 14 vagyok, imádom őket! Pont úgy vagyok vele ahogy te, de rajtuk kívül más rock együttest is hallgatok.
2014. szept. 14. 15:22
 7/16 anonim válasza:
100%
Ha zenét hallgatsz nem ciki,főleg nem a nirvana mert ahhoz életérzés kell. én 15 vagyok,az én családom is unja,viszont tudják,hogy ez a dolog velem jár és hogy itt bizony nincs mit tenni :D 15/l
2014. szept. 15. 17:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Reménytelenek vagyunk :DDDD
2014. szept. 16. 17:00
 9/16 A kérdező kommentje:
#3: Nyugodtan küldhetsz linkeket :D Köszi :)
2014. szept. 16. 17:01
 10/16 A kérdező kommentje:
#5: Bocsi,nem akarom,hogy agyrázkódásod legyen miattam :D Nem nagyon foglalkozom másokkal ilyen téren,csak elbizonytalanodtam,azért,mert a tesóm már amikor először meghallotta azt mondta rájuk,hogy depressziós banda,és,hogy nem gondolta,hogy egy ilyen banda fog ennyire megtetszeni. Egyedül apu nem kritizál érte,mivel miatta lettem ilyen: Az ő kocsijában hallottam őket először. :) Ígérem,többet nem kérdezek így,hátha olvasod :DD Köszi a válaszodat,erőt adott! :)
2014. szept. 16. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!