Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Slash-t vagy John Frusciante-t...

Slash-t vagy John Frusciante-t tartd jobb gitárosnak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 20:26
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Slash egy hatalmas név, hatalmas egyéniség, egyedi stílus, megjelenés, minden, mondhatni egy ikon!:)

De a gitártudása nem olyan egetverően nagy,sőt a technikáit gyakorlatilag majdnem kezdő gitáros könnyen kitanulhatja, sokkal nagyobb gitárosok is vannak nála

2014. júl. 24. 20:37
 2/22 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Slash. Szerintem nagyonis jó gitáros!! :)

És csaknem azért szeretik ennyien,mert jó a stílusa?

2014. júl. 24. 23:15
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

slash csak egy akciófigura aki szépen szaladgál fel-le a pentatonon. arra való, hogy a kiscsákók megvegyék a műanyagöntvény merchandisingot és feltolják az orrukba.

frusciante meg egy kitűnő gitáros egyedi sounddal, tök érdekes, saját kísérletező zenével. hát így.

2014. júl. 25. 06:51
 4/22 A kérdező kommentje:
Örülök hogy más is úgy gondolja hogy Slash csak egy felfújt lufi ami mögött átlagos tudás van. Valóban van egy-két jó kis szólója de többségében fantáziátlan és középszerű amit csinál.
2014. júl. 25. 13:16
 5/22 anonim ***** válasza:
66%
Egyiket sem. Mind a ketten tudatosan választhatták a stílust, amiben játszanak. A kevesebb sokszor több. Slash tényleg jobban fel van fújva, mint ahogyan az szakmailag indokolt lenne. A nép nyilván rábutul, mert szereti a hősöket akik bőrébe képzelheti magát. Aki viszont ért hozzá láthatja, hogy szépen meg vannak válogatva a dallamok a szólóiban és a riffjeiben is. Nem mindenki tud ilyet (főleg a szintén divatos tekerőgépek nem) és ledegradálni a tudását csak azért, mert egy "médiahős", nem tartom megalapozottnak.
2014. júl. 25. 14:11
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
Ezt most úgy mondjátok,mintha ti profi gitárosok lennétek,és simán lenyomnátok őket(leginkább Slash-t). Persze,el lehet mondani a véleményünket-bármi is az,jó/rossz-de nem kell semmibe venni egy évtizedekig tartó banda egy tagját,mert egyesek szerint ő igazából egy celeb,a stílusával,és most mindenkinek fel kell nyitni a szemét?! Azthiszem,elég jó gitáros ahhoz,hogy ne csak egy "akcióhősnek"lehessen hívni.
2014. júl. 25. 15:02
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
#2-es voltam
2014. júl. 25. 15:03
 8/22 A kérdező kommentje:

A kérdés nem az volt hogy én tudok-e annyira gitározni mint Slash hanem hogy a kettő közül te személy szerint kit tartasz jobbnak. Te Slash-t, más meg mást. Ez egy ilyen biznisz.

2014. júl. 25. 15:17
 9/22 anonim ***** válasza:

A kérdés alapvetően értelmetlen, amíg nincs definiálva, mit értesz az alatt, hogy "jobb".

Miben jobb?

Játéktechnikai felkészültségben? Zeneileg, zeneelméleti tudásban,a zenéinek komplexitásában? Show-ban a színpadon? Újításban? Stúdiómunkában?

2014. júl. 25. 15:44
 10/22 anonim ***** válasza:

Kérdező,nem értetted amit mondtam,vagy csak érthetetlenül írtam. Csak azt akartam írni,hogy egyes emberek,úgy ledegradálják,mintha ők jobbak lennének. És ez nem szép.Persze meg legyen mindenkinek a saját véleménye,na de nehogymár "akcióhőst" és hasonlókat kelljen írni.

És nemhiszem,hogy a fél világ azért szereti őt,mert "jó a stílusa" vagy mert "ha annyira híres,akkor énis szeretni fogom". Gondolj bele.

Csupán mert jól csinálja,amit csinál. Persze ez megint csak az én véleményem,és ezért most nem pontoztok le. Biztos,hogy John is van ennyire tehetséges.

2014. júl. 25. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!