Slash-t vagy John Frusciante-t tartd jobb gitárosnak?
Slash egy hatalmas név, hatalmas egyéniség, egyedi stílus, megjelenés, minden, mondhatni egy ikon!:)
De a gitártudása nem olyan egetverően nagy,sőt a technikáit gyakorlatilag majdnem kezdő gitáros könnyen kitanulhatja, sokkal nagyobb gitárosok is vannak nála
Egyértelműen Slash. Szerintem nagyonis jó gitáros!! :)
És csaknem azért szeretik ennyien,mert jó a stílusa?
slash csak egy akciófigura aki szépen szaladgál fel-le a pentatonon. arra való, hogy a kiscsákók megvegyék a műanyagöntvény merchandisingot és feltolják az orrukba.
frusciante meg egy kitűnő gitáros egyedi sounddal, tök érdekes, saját kísérletező zenével. hát így.
A kérdés nem az volt hogy én tudok-e annyira gitározni mint Slash hanem hogy a kettő közül te személy szerint kit tartasz jobbnak. Te Slash-t, más meg mást. Ez egy ilyen biznisz.
A kérdés alapvetően értelmetlen, amíg nincs definiálva, mit értesz az alatt, hogy "jobb".
Miben jobb?
Játéktechnikai felkészültségben? Zeneileg, zeneelméleti tudásban,a zenéinek komplexitásában? Show-ban a színpadon? Újításban? Stúdiómunkában?
Kérdező,nem értetted amit mondtam,vagy csak érthetetlenül írtam. Csak azt akartam írni,hogy egyes emberek,úgy ledegradálják,mintha ők jobbak lennének. És ez nem szép.Persze meg legyen mindenkinek a saját véleménye,na de nehogymár "akcióhőst" és hasonlókat kelljen írni.
És nemhiszem,hogy a fél világ azért szereti őt,mert "jó a stílusa" vagy mert "ha annyira híres,akkor énis szeretni fogom". Gondolj bele.
Csupán mert jól csinálja,amit csinál. Persze ez megint csak az én véleményem,és ezért most nem pontoztok le. Biztos,hogy John is van ennyire tehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!