Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film jobb? Levelek...

Melyik film jobb? Levelek Júliának vagy Kedves John?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak a Kedves John-t láttam de az szupi volt:P
2011. ápr. 14. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:

én csak az elsőt láttam, hát, az típikus hollywood-i romantikus vígjáték, mondjuk abból is a jobb fajta :)

amikor filmet választok, mindig megnézem, hány pontot kapott port.hu-n meg imdb-n, és az alapján döntök :)

Porton:

Levelek Júliának 8,2

Kedves John 8,5

IMDB-n:

Levelek Júliának 6,3

Kedves John 5,9

nem sokat segítettem, bocsi :D

2011. ápr. 14. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy itt:

[link]

2011. ápr. 14. 18:31
 4/8 anonim válasza:
Nekem mindkettő a kedvenceim közé tartozik, valamiért a Kedves John mégis valóságosabb ezért jobban tetszik. :)
2011. ápr. 14. 18:42
 5/8 anonim válasza:
LEVELEK JÚLIÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 14. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves John!!!:))
2013. márc. 30. 00:31
 7/8 anonim válasza:
Kedves John, sokkal jobb történet, és még Channing Tatum is hatalmasat dob rajta. :)
2013. máj. 4. 08:28
 8/8 anonim válasza:
Szerintem,olyan nincs, hogy legjobb film! Két film között tegyünk különbséget! Mivel mindkettő romantikus film, de az egyikben háború és szerelem van, valós eseményeken alapul! A másik film, egy gyönyörű romantikus szerelmes történelmi legára alapul! Mindkét film másvalamiben jó! Én mindkettő filmet szeretem! Egyikkel sincs bajom!
2015. jan. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!