Mi a véleményetek Martin Garrix Animals című zenéjéről? (többi lent)
FOOOOOS
Azon a patakopogás hang kibaaaaszottul idegesít
Szerintem élvezhetetlen. Mintha két teljesen különböző számot vágtak volna össze. El tudod képzelni, mekkora csalódás volt, amikor először meghallottam?! Szól egy baromi fülbemászó jó dallam, most pörgeti fel, ez már biztos, hogy nagyon jó lesz és...
És nem tudom mi történt, először rádióban hallottam és azt hittem, valami beakadt a lejátszóban és elindult egy másik szám. Így nem szabad elrontani zenét. Így nem lehet! És mégis, miután hazaértem és neten meghallgattam, csalódottan vettem tudomásul, hogy de igen, ma már erre van igény. Nem, ez még tucatnak sem mondható. A tucat az, ami fülbemászó, egyszerű, hogy hamar megkedveld. De ez röhög rajtad, hogy "erre nem számítottál, mi?"... IMHO ez a szám zenekultúra legalja és ez nagy szó, pedig a dubstepnek sem vagyok nagy kedvelője, mert ott hajlamosak elkövetni egy hasonló hibát, ami a BPM-ek közötti ugrálás. Könyörgöm, ha egy számot lassan kezdesz el, lassan fejezd be, ha úgy felpörgeted, hogy felcsigázod vele az egész közönségedet, akkor a főtéma ne valami löttyedt, lagymatag cucc legyen.
én nagyon szeretem azt a számot.
bár mostanában inkább animals remixeket hallgatok
https://www.youtube.com/watch?v=yoVllht0vDM&src_vid=wQyWgeFt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!