Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Sonata...

Mi a véleményetek a Sonata Arctica-ról (és természetesen a zenéjéről)?

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint az egyik kedvenc együttesem, de az az igazság, hogy nekem leginkább a korai lemezei tetszenek, az újabbak már kevésbé jönnek be. Illetve a legújabb lemezükről is van pár jó számuk, de egyébként nagyjából ennyi.

A véleményeket persze nem csak ezzel kapcsolatban várom, bármit lehet írni ami az együttessel kapcsolatos.

2014. júl. 16. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
elhallgatom néha-napján :) a Wolf and Raven különösen tetszik:)
2014. júl. 16. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is a régebbi számaik jönnek be. A Shitload of money pedig majdnem mint az egész Stones grow her name album kész röhej, egyáltalán nem Arctica. Az új albumot pedig még meg kell hallgatnom, ezzel van egy kis elmaradásom.
2014. júl. 17. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem minden SA rajongó azt mondaná, hogy a korai albumok az igaziak. nekem is jobban tetszenek azok (ez nem Jani miatt van, bár őt is szerettem) Tonynak szállt el az ihlete, vagy nem tudom mi lett vele, de... tény, hogy az előző 2-3 album fel nem ér a korábbiakhoz. a legújabb nekem tetszik, mintha kezdené összeszedni magát Tony bátyó :)
2014. júl. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!