Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valakinek van már bevált...

Valakinek van már bevált szerkesztője?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésben fordulnék hozzátok, újra, hogy zenék hosszát szeretném főként "megvágni", de ha kell akkor tudjon más effekteket is. Ehhez milyen zeneszerkesztő programot ajánlanátok, ami természetesen ingyenes is. Előre is köszönöm :)

2014. júl. 16. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
crackelt sony vegas :)
2014. júl. 16. 07:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Az alapból nem videókhoz lett kitalálva?:D Meg abból ha jól tudom, akkor csak angol verzió van, ugye?:S
2014. júl. 16. 07:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg aki otthonosabb ebben a témában (nem úgy mint én) az segítene majd még benne, légyszíves?? :)
2014. júl. 16. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Crackelt Sony Sound Forge.

Amúgy a Vegas nem videóra lett kitalálva, eredetileg csak audió volt, de aztán (nagyon helyesen) úgy gondolták, hogy miért ne lehetne ugyanúgy kezelni a képet, mint a hangot.

2014. júl. 16. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Na, de ha tényleg ingyeneset szeretnél, akkor ott az Audacity, de hogy őszinte legyek, nekem sokkal kezelhetetlenebb, mint egy Cubase, pedig az sem egy leányálom elsőre :)
2014. júl. 16. 12:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg egy-egy letöltő linkel segítenétek, mert így annyi féle fajta van, hogy elveszek a rengetegbe :S Őszintén én ezzel úgy vagyok mint parasztgyerek a plázában :S
2014. júl. 17. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ingyenes, linuxra is van és a youtubon számtalan tutorial videó van hozzá. A használata egyszerű csak nem elmenteni kell a zenét hanem exportálni. A mentés a projektet menti nem a végterméket.

2014. júl. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!