Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok kottákat, tabokat...

Ajánlanátok kottákat, tabokat hogy miből tanuljak, esetleg könyveket, vagy nektek bevált internetes órákat, videókat, tanácsokat? (legyetek szívesek olvassátok el a többit lent, ne csak rávágjátok a választ. )

Figyelt kérdés
Kb. egy éve vettem egy klasszikus gitárt, beiratkoztam gitártanárhoz, elkezdtem gitározni, és nagyon alaphangon tudok is. Igen ám, de a gitár tanár felmondott, és a zeneiskolának egyszerűen elfogyott a gitártanára, A gitár a nyakamon maradt. Szeretem a gitárt, és nem szeretném abbahagyni a tanulást, és fejlődni szeretnék.Új tanárhoz nem nagyon szeretnék járni, ha találok is, mert jártam már úgy mással, hogy egy rossz tanár miatt egyszerűen elment a kedvem az egésztől.
2012. jan. 5. 20:10
 1/4 Rsta ***** válasza:

Szerintem érdemes tanárhoz járni. - Legalábbis ha komolyan gondolod a gitározást. Persze ha valaki nem jó tanár, azt ott kell hagyni. Keress valakit, akivel szívesen dolgozol együtt. Sok tanár az első órát ingyen adja, így különösebb anyagi vonzata sincs annak, ha kicsit válogatsz...

Amúgy az elméleti részhez az egyik leghasznosabb anyag a neten ez: [link]

És nem csak jazzistáknak...

2012. jan. 6. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Klasszikus gitár tanuláshoz szerintem nagyon jó az alábbi sorozat:

[link]

vagy

[link]

vagy

[link]

Ha tanárhoz nem is jársz, azért valamiféle közösséget kellene keresned, kontrollnak vagy ha kérdésed merülne fel.

2012. jan. 6. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Miféle közösségre gondolsz egészen pontosan, gitár klub,egy banda?
2012. jan. 6. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Klubra gondoltam.
2012. jan. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!