Ajánlanátok kenyérsütőt (tipus, márka), ami nektek bevált?
Szia!
Szerintem amúgy mind olyan.
Nekem ilyenem van:
Nagyon meg vagyok elégedve vele, mióta megvan (kb. 1 hónap), azóta nem is vettem boltban kenyeret.
Lehet benne mást is sütni természetesen, illetve tésztákat előkészíteni (pl.: pizza) sőt még lekvárkészítésre is alkalmas - bár én azt még nem próbáltam -.
Egy fehér kenyeret 3:15 perc alatt süt meg, a teljes kiörlésű még + 30 perc körülbelül.
Ennyi idő szerintem elmehet a kenyér hagyományos módon történő előállítására is.
Fogyasztást illetően: amikor dagaszt egy kicsit jobban pörgeti az órát, de összességében egyáltalán nem vészes! A mi fogyasztásunk nem ugrott meg a használatától.
Csak ajánlani tudom! Nagyon finom kenyerek készülnek benne, ráadásul még melegen tudod megenni.
+1 tipp: nővéremtől kaptam a kenyérsütőt és ő mondta, hogy elég sok fajta lisztet kipróbált már, de ami a legjobban bevált neki, az az aldis. Azt hiszem Korngold a márkája, és csomó féle van. Mi nem is próbálkoztunk mással, mert ezzel eddig még nem sült el balul a kenyérsütés.
Hausert : Ne vegyél. tapasztalat. 2 éve anyám a tesom ,és én is ezt kaptunk karácsonyra. 3 különböző városban élünk. Egymástol függetlenül ment tönkre a dagasztó kar benne. 3 szor használtam. A szervízbe közölték,hogy nem lehet megjavítani ,de még alkatrészt sincs. Mind a 3 kuka.
A 3 -ból nem lehetett 1 jót őssze rakni..Szánj rá inkább több pénzt és minőségit vegyél.
Nekünk ilyen van, mindne nap használjuk, bár az utóbbi időben csak dagasztásra, a kenyér nem ebben sül. Jó kis gép, szeretjük nagyon. Kezelni is egyszerű.
Recepteket pedig innen szoktunk használni:
Ja, a kenyérsütő linkje lemaradt.
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.
Kedves utolsó válaszoló: akkor miben sül meg, és miért nem abban?
:) (csak azert irtam h nekem is meglegyen ez az oldal es ne keljen keresgetni)
Esetleg valaki megirna hogy meddig tart egy ilyen gep ha van tapasztalatotok pl mar a masodikat veszitek.
Kacsasütő tálban sütjük, így szép vekni formája lesz. Így jobban szeretjük, mint ha az üstben sül meg.
Nézegesd Limara blogját, ott minden le van írva erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!