Van olyan hajápolási, illetve testápolási termékek ami neked évek óta bevált és csak azokat használod, és ha igen melyik márka?
Ezekre gondoltam:
Hajápolás:sampon,balzsam,hajfesték,hajvég ápoló,hajlakk.
Testápolás:Tusfürdő,szappan,testápoló,arckrém.
Nivea tusfürdő,testápoló,arckrém.
Sampont váltogatom,Fructis v Nivea,balzsam ua.
Hajfesték Palette Perfect Mousse
Gliss Kur sampon és balzsam!!!!
Testápolóra viszont az avonos-ra esküszök (naturals body - a citromos)... első használat után olyan selymes lett a bőröm.... nagyon jó!!
Hajra: jelenleg Wella volumennövelő sampon, Kemon hajszínező, hajvégápolóra, balzsamra meg ilyenekre nem szorulok.
Testre: mikor milyen tusfürdő, általában Dove vagy Fa, arckrémet nem használok, így is zsíros a bőröm. Testápoló általában Dove. Szappant csak reggel mosakodáskor használok az arcomra, meg ugye a kezeimre kézmosáskor.
En szeretek uj dolgokat kiprobalni. Igazabol eddig szerintem par termek volt amit ujra vasaroltam. Sampknbol a Schauma amit nagyon sojszor vettem. Ebbol tobb fele. Balzsambol a Golf sampon. Azt nagyon szerettem, de mar inkabb bepakolom a hajam igy ezt feleslegesnek tartottam.:)
A tobbi termek meg mindig mas.
Amit viszont eddig ketszer vettem olyan termekek amiket pl hosszu ideg hasznaltam, mert sokaig eleg volt az a TAB hajvegapolo..ezt masodszor vettem. Nem mondom hogy a.legjobb, de hat nem igen lattam ebbol mast amikor elkezdetmmtem hasznalni..es igy gondoltam megveszem ezt megint.:) haj kifesulosbol gliss kur termekem volt ketszer is, most elsevet vettem, de talan a gliss kur jobban bejott. Tony&guy hajregeneralo spray (piros) ezt is ketszer vettem. Illetve a Gliss kurnak mar nem kaphato ejszakai taplalo pakolasat, ami egy spray azt vettem ketszer....es talan ez lenne az a termek, amit ha elfogy mindig ujra vennem...de sajna mar sehol se latok....neten lehetne rendelni...de hat 2000 ft pluaz szallitas...boltba meg 1300-1400 volt annak idejen.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!