mivel csak félig vagyok kontár a témához, annyit tudok mondani hogy semmiképp se kínában gyártottat vegyél. szerintem a japán a legjobb, ennyi pénzért kapsz is.
mondjuk egy ibanezt. egy eredeti japó ibanez az érték.
2014. jún. 5. 22:36
2/9 anonim válasza:
Annyiért nem fog kapni eredeti japánt.
2014. jún. 5. 23:10
3/9 anonim válasza:
Ha nem játszanál trash metalt kapásból tudnék mondani legalább 5 gitárt, de így csak a Cort kx1q jut eszembe. Játszottam már ilyenen, többször is és brutális hangja van. A nyaka is kényelmes, bár nekem kicsit más az ízlésem ilyen téren. És hát ami a legfontosabb, hogy minőségi cuccokból van összerakva (SD hangszedők, meglepően jó diecast kulcsok stb.) Ha teheted, próbálj ki egyet. [link] Ja és ehhez van ám kemény tok is! ;)
2014. jún. 7. 23:03
4/9 anonim válasza:
Egyébként igen, ennyiért japán ibanezt az életbe nem fogsz kapni, még használtan se.
2014. jún. 7. 23:04
5/9 anonim válasza:
Gibson Les Paul? :)
2014. jún. 11. 14:26
6/9 anonim válasza:
Gibson Les Paul-t főleg nem fog kapni ennyiért.
Egyébként a Cort KX1Q szerintem is egy jó lehetőség, nekem több évig volt, szerettem.
A másik, ami még talán belefér, bár most nem tudom mennyi, az a Hagstrom Ultralux XL5. Elég jó kis metálhangszer szerintem.
Ebben az árkategóriában egyébként gyakorlatilag csak Ázsiában gyártott hangszer fér bele valószínűleg. (Korea, Kína, Indonézia...)
Ettől még lehet jókat találni.
2014. jún. 11. 14:46
7/9 anonim válasza:
Bírom az ilyen gyökereket, akik csak a Gibson LP-t meg a Fender Stratot ismerik és muszáj beböfögniük mindenhova...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!