Qpalym kérdése:
Hol tudnék a nekem megfelelő gitárt venni? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Konzervatóriumba készülök, ezért le szeretném cserélni a régebbi Yamaha c40-esemet. Valami jobban szeretnék oda, hogy komolyabb dolgok is szépen szóljanak rajta. Azt tudom, hogy régebbit érdemes venni, mert azokat még azért jól legyártották. Online a használtak között nagyon megfelelőt nem találtam, úgyhogy az lenne a kérdésem, hogy merre tudnék valamilyen jobb gitárt venni? Esetleg ha itt lenne valakinek eladó.2014. máj. 19. 15:10
1/3 anonim válasza:
Bármilyen meglepő:
-Hangszerboltokban
-Interneten
2/3 A kérdező kommentje:
Hangszerboltban ami új.. az vagy nem szól úgy, vagy jó minőségű, de megvan a maga ára (túl drága). Interneten meg körülnéztem, 1-2-t találtam, de jó ha többet is megnéz az ember.
2014. máj. 19. 15:35
3/3 anonim válasza:
"Azt tudom, hogy régebbit érdemes venni, mert azokat még azért jól legyártották. "
Ez így nem helytálló.
Egyrészt: mi az, hogy régi?
Másrészt: milyen gyártó, milyen modellje?
Régen is épp úgy csináltak vacak és kiváló gitárokat, mint manapság. Csak mostanában sokkal több a piacon talán a gyengébb minőség, amit Ázsiában elég trehányul készítenek el, viszont baromi olcsó.
Egy régi gitárral számtalan apróbb-nagyobb probléma lehet, attól függően, mennyire vigyáztak rá, mennyire volt karbantartva.
Egyébként Dowinát érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!