Ha veszek egy akusztikus gitárt akkor az be lesz hangolva? És ha már veszek egyet milyen kiegészítőket érdemes venni hozzá? És első gitárnak milyen méret a megfelelő?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem hogy még egyszer se volt még csak a kezembe se :D2011. dec. 7. 19:34
1/5 anonim válasza:
Ha hangszer boltban veszed, akkor megkered, hogy hangoljak be. Nem art beszerezni egy hangolot is, meg egy komolyabb tokot, hogy tudd szallitani biztonsagosan.
A meretvalasztasban is az elado fog segiteni, hiszen mi nem latunk teged:)
A jutubon meg talalsz tanito videokat.
2/5 anonim válasza:
első gitárnak is nyugodtan vehetsz felnőttméretet :D persze csak ha nem 1méter20centis vagy:) Lehet hogy be lesz hangolva, de tudnod kell, hogy legtöbb gitáros minden gyakorlás előtt behangolja, szóval az nem olyan nagy ceremónia, és érdemes már az elején megtanulni (erre való pl a hangológép). Amúgy igen, tokot vegyél hozzá, más egyelőre szerintem felesleges:D
3/5 anonim válasza:
hát azt hangolni minden használatban általában, azt meg kell tanulni. de ne youtuberól tanulj, ahogy az első írta, hanem tanárnál. máshogy nem fog menni. tokot vegyél. meg pengetőt.
5/5 anonim válasza:
Hangszerdiszkont.hu Én innen vettem az első gitáromat, igaz én rögtön elektromos szólógitárral kezdtem... De a lényeg: Adtak hozzá ingyen hangológépet, nagyon könnyű vele a hangolás, először egy girátos ismerősödet megkérheted hogy segítsen, meg tanítson egy-két dolgot, és ha zeneiskolába nem jársz, youtube-on ajánlom Marty Schwarz-ot(angol!), nagyon jól tanít, egészen kezdő szinttől kezdve. Létezik egy program is, Guitar Pro(Az 5-ös verziót tudom ajánlani), amihez léteznek tab-ok(6 vonal jelképezi a 6 húrt, amin számok vannak, ezek jelzik hogy melyik bundnál kell lefogni az adott húrt.). Méret az tőled függ, ha még kicsi vagy akkor 3/4-est vegyél, ha nem, akkor nyugodtan kezdj 4/4-es gitárral. Cort márkát tudom esetleg ajánlani, nekem nagyon bejött, és nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!