Szeretnék akusztikus gitárt venni/rajta játszani de van egy-két kérdésem segitenétek?
pont a saját technika az, ami miatt tele vagyunk szar gitárosokkal :D persze ne vegye senki magára, magától is rájöhet az ember a jó technikára, de érdemes egy tanárral időnként megnézetni magad. Ha nincs is pénzed rendszeresen tanárhoz járni, én azt ajánlom (legnagyobb jóindulattal), hogy beszéld meg egy tanárral, hogy pl havonta 1x meghallgat, és ha valami hibát talál benned, szóljon, hogy tudj rajta magadtól javítani
saját tapasztalatból mondom, 1évig rosszul fogtam a pengetőt, mert nekem úgy volt kényelmes, aztán gitárosok közé kerültem, és tanultam tőlük sok okos dolgot. Persze ehhez az is kell, hogy akihez eljársz tegyükfel havonta 1x gitározni, ő értsen hozzá tényleg
és ő még abban is segíthet, hogy miként láss neki egyáltalán. Ha kiraknak eléd egy akkordtáblázatot, több száz akkorddal, nyilván nem fogod tudni hogy melyikkel kezdd.. erre jó a tanár, felügyeli, és segíti a haladásod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!