Mit szóltok a Nightwish új felállásához; mi a véleményetek Floor-ról?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 08:46
1/5 anonim válasza:
nekem nincs vele bajom. k**va jó hangja van, ahogy láttam Tuomasfejét, ő is baromira elégedett vele... arról meg nem tehet szegény, hogy egy troll és egy óriás keveréke :D
2/5 anonim válasza:
Hát te is nagyon kedves vagy... egy troll és egy óriás keveréke.?
Egyébként én imádom, kiváló hangja van, szeretem a stílusát, az előadásmódja király és jól is néz ki.
És a 180egy-két centi azt hiszem még nem óriás/troll kategória.
3/5 anonim válasza:
Jó hangja van, nagyszerű énekesnő, de szerintem az igazi helye a ReVamp-ban van. Ahogy énekelte a régi dalokat, nekem nem tűnt Nightwish-be illőnek, mivel nem rá lettek írva a dalok. Igazából március 27-e után lehet róla normális véleményt formálni, amikor kijön az új album.
4/5 anonim válasza:
Egy mai fotó Floor-ról, ilyen natúrban, koncert előtt pár órával:
5/5 anonim válasza:
Most azon a véleményen vagyok, hogy sajnálom Tuomast, hogy szegénynek mindig ilyen lábatárogatós megélhetési prostikat sikerül kifognia, remélem beledöglik a szülésbe ez a p1csa amikor kinyomja magából a kis baszadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!