A 2012-esre gondolsz?
(Nem tudom, mostanában volt-e itt koncertjük.)
Mert én azon voltam.
Eléggé elöl álltam, úgyhogy jól láttam mindent, csak később néztem hátra, hogy mögöttem mennyi ember állt, nekik elég rossz lehetett.
Nem voltunk sokan, olyan néhány ezren.
Engem az zavart, hogy olyan "hideg"-nek éreztem az egészet. Nem olyan megszokott hep-hep-es. Alig beszéltek hozzánk. Csak lezavarták a számokat. Mint utóbb kiderült, ezt direkt csinálták, része volt az album hangulatának. De ez engem akkor is zavart.
Nagy tolongás nem volt, néha kicsit úgy éreztem csak én ugrálok itt, mint a hülye. Viszont az elején nagy rohanás folyt az első soros helyekért, és ami engem zavart, hogy ilyen idegen zászlós emberek foglalták el őket. Ez mégis milyen már? Én egyetlen koncertre tudok eljönni, és akkor is ott díszelegnek? Valószínűleg végigjárták az egész koncertutat, de a legtöbbünknek erre esélyünk sincs, akkor minek kell itt elfoglalni a helyeket? Legalább maradnának középen, vagy valami...
Továbbá zavart még, hogy rohadt meleg volt.
De egyébként minden más jó volt. A számok, amikre számítottunk, a szokásos Nightwishes effektek... Rendben volt.
Nem tudom, mire vagy kíváncsi.
Kettő is lesz itt?
Én csak a Hegyaljásat tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!