Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor lesz új Nightwish album?

Mikor lesz új Nightwish album?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 18:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Már egy ideje nem igazán követem a zenekar körüli eseményeket, de még talán tavaly, mikor Floor csatlakozott a bandához, néztem egy interjút, amiben azt mondták, ők se tudják még, mi lesz a banda jövője, mert ugye Floort se állandó énekesnek szánták, viszont a stúdió ki van bérelve 2014-re... Na most új Nightwish sehol, Tuomas viszont kiadott valamit saját néven (nem tudom pontosan, mit, csak olvastam valahol) szóval előfordulhat, hogy ez lett végül a Nightwish album helyett..? Akkor viszont gyanítom, egy darabig még nem lesz semmi új, de kívánom, hogy tévedjek. :)
2014. máj. 24. 19:22
 2/29 anonim ***** válasza:

Az új album demója most május első 2 hetében készült el, a lemezt júl. 15-től 2 hónapon át fogják felvenni Kitee-ben. Utána jön a mastering meg csinosítgatások, elméletileg januárra teljesen kész lesz. 12 szám lesz rajta, amit tudok h az egyik dal kb. 20 perces lesz és valószínűleg finnül lesz. Floor ezerrel tanulja a finnt, így elképzelhető h ő (is) énekli. Meg lesz egy vendég is az albumon vmelyik számban, akinek a kiléte még titok, de nem metál színtérről való.

Az album 2015 áprilisa körül jelenik meg, a turné szintén áprilisban kezdődik és az USA-ban indul. Szerintem Magyarországra kora ősszel (szept.-okt.) jönnek, legalábbis nem hiszem h előtte nyáron. Az első kislemez meg szerintem az album előtt 2 hónappal már kijön.

Joensuu-ban meg Kitee-ben fogok idén nyaralni. :))

2014. máj. 26. 09:50
 3/29 anonim ***** válasza:

mázlista!

én is olyan szívesen mennék Finnországba. de sajnos nem olyanok a körülményeim, hogy megtehetném :(

kíváncsian várom Floorral az új albumot. remélem, nem dobom fel addig a talpam :)

2014. máj. 27. 10:30
 4/29 anonim ***** válasza:

Milyen akadályozó körülményre gondolsz, pénzre?

Ja odautazni nem olcsó, mondjuk retúr repülőjegy kb. 60ezer Ft, Helsinkiből Joensuuba menni retúr vonatjegy kb 40ezer Ft (Kitee ott van mellette), tehát kb. egy 100-as csak az utazás. A kaját ott hozzánk viszonyítva csillagászati áron adják, de mivel én igénytelen vagyok és vegetáriánus, én áfonyán is elvagyok, ami szanaszét terem minden erdőben. Másrészt júl. közepén ott van az Ilosaari ami a mi Szigetünkhöz hasonló méretű rockfesztivál, több tízezer látogatóval, és mivel szorgos vagyok és visszaválthatóak az eldobott sörös dobozok (a finnek nagyon alkeszok) 1 hét alatt simán visszakeresem az utazás árát, így kb. ingyen lesz nekem ez a nyaralás. :) Erdőben sátorozni (de messze a medvéktől) szintén ingyen van, minden városnak van saját tava, így a tisztálkodás is ingyenes. :))

2014. máj. 27. 11:22
 5/29 anonim ***** válasza:

Lefogadom egyébként azt is, h 2016-ban amikor a Nightwish a 20. szülinapját ünnepli, ott fogják Ilosaarirock fesztiválon megtartani, mert nekik az az otthoni fesztiváljuk, és egy nagyzenekari kísérettel is feldobják a műsort, netalán ha megint kiadnak élő DVD-t, azt is ott vennék fel. Fogadjunk? :)

Az új lemezt is júl. 15-én kezdik felvenni, kedden, szerintem páran a csapatból előtte hétvégére még át is mennek arra a fesztiválra bulizni egyet, tavaly is vagy hajnali 6-ig ott partyztak a koncertjük után. Az egész Imaginaerum turnén sokak szerint az volt a legjobb koncertjük. Nézzétek mekkora tűzijáték volt:

http://www.youtube.com/watch?v=fATbiZT_5pg

2014. máj. 27. 11:31
 6/29 anonim ***** válasza:

a legfontosabb tényleg a pénz hiánya. de ott van még pl a nyelvtudás hiánya is (még angolt se beszélem, nemhogy finnt) meg hát... nekem már a hátam mögött van 1-2-3 gyerkőc is :D szóval a család is akadály, mégse hagyhatom őket magukra csak hogy az én vágyam beteljesedhessen (egyedüli szülőként, nagyszülők hiányában nehéz)

jaaaa, meg a legfontosabbról nem is beszélve... fogggalmam sincs, hogy a vérbe ülnék repülőre. a büdös életbe nem ültem még benne... vagyis egyszer igen, még anno a komcsi rendszerben a pesti vidámparkban XD... de olyanon, ami fel is száll, még nem ültem :)

az erdőben kempingezve a kaja nekem se lenne gond, imádom az erdei gyümölcsöket :D bár vega nem vagyok, de ha kell, azért megvagyok hús nélkül is. vagy ha nagyon hiányozna, fognék legfeljebb halat, az úgyis van náluk bőven :) a medvék meg kit zavarnak? XD ők is kapnak 1-2 halat, oszt békén hagynak (vagy nem) én lennék a desszert a hal után XD

azt am megfigyeltem ezeknél a finn bandáknál, hogy a legütősebb koncerteket otthon csinálják... hiába, rájuk is csak igaz a mondás: mindenütt jó, de a legjobb otthon.

2014. máj. 27. 13:02
 7/29 anonim ***** válasza:

Na igen, a gyerekek miatt elhiszem h nem lenne egyszerű elszabadulni. :)

Én is tavaly nyáron ültem repülőn először, nem olyan ijesztő mint ahogyan kívülről tűnik. Szép lassan elindul és megy amíg rá nem fordul a felszálló pályára. Aztán hirtelen úgy felgyorsít, kettőt nem pislantasz (kb. 25 másodperc) és már fent is van a gép a levegőben. Utána nézheted a monitoron, h épp melyik ország fölött járunk, meg h 11 ezer méteres magasságban vagyunk és talán -55 fok van odakint. No para. :) Nem kell ablakot nyitni. Amúgy a Finnair a legbiztonságosabb repülő a világon, 51 évvel ezelőtt zuhant le utoljára ha az megnyugtatna. :)

Az biztos a finn közönség sokkal inkább Nightwish rajongók mint más nációk, finnek azok buliznak és énekelnek koncerten, míg mondjuk a németek elég visszafogottan - inkább csak bámulnak ki a fejükből. Én mindig az első sorban szoktam állni, onnan van ez az észrevételem.

2014. máj. 27. 14:45
 8/29 anonim ***** válasza:
meg talán én azt mondanám, a magyarok is eléggé bulizósak. én eddig még mindig azt láttam, mi is tombolunk azért rendesen egy-egy koncerten. talán éppen ezért is szeretnek nálunk koncertezni finn barátaink. Nightwish, Sonata is már ezerszer voltak itt. Sonata két éve pl kétszer is volt fél éven belül. mondjuk Tonyt olvastam is, hogy szereti a magyar rajongókat, mert megőrülnek koncerten. mondta, h nem is tudna elképzelni egy turnét magyar koncert nélkül. de gondolom Tuomas is így van vele.
2014. máj. 28. 09:09
 9/29 anonim ***** válasza:

Tuomas is szereti a magyarokat... Ajajj, tudnék mesélni. ^^

Amúgy lesz Tarja koncert Székesfehérváron júl. 31-én. Akkor épp Kitee-ben leszek.

2014. máj. 28. 10:53
 10/29 anonim ***** válasza:

Tarját annyira nem szeretem mióta szóló lett. tele van operával, én meg azt nem szeretem. de egy jó kis Nightwish koncertre elmennék, ha pl megint ellátogatnának Debrecenbe. Floorral szívesen megnéznék egyet. így is beleborzongok a hangjába, hát akkor milyen lehet élőben? (pedig eleinte nagyon utáltam szegényt)

Sonata meg most volt itt (amire persze szintén nem tudtam elmenni) szóval max jövőre esetleg ha jönnek megint. ááá, de jobb ha mégse megyek Sonatara, még a végén a mentő vinne el ha meglátnám Tonyt élőben :D :$

2014. máj. 28. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!