Mikor lesz új Nightwish album?
Kötekedjél csak. :D
Finnül meg azt jelenti hogy "élek", legalábbis úgy kell ejteni.
Meg állítólag ez egy zsidó név is ami azt jelenti "fa", de ennyi erővel szerintem még egy tucatnyi nyelvet fel lehet sorolni h hol mit jelent. Tuomasnak gondolom úgy is felteszik a kérdést egyszer: mégis mit jelent ez a szó? De lehet h beveti a szokásos hárítós válaszát: Mindenkinek mást jelent. :)
"A dal fő témája nem kevesebb mint az élet értelme, ami mindenkinél más és más lehet. Fontos hogy néha átadd magad a "szabadesésnek" és ne félj a kevésbé járt úttól."
Még egy gondolat eszembe jutott az imént. Tovább idézve Tuomast:
"Az 'Élan' egy csodálatos előzetes a teljes albumról, kis ízelítőt bemutatva róla, de csak egy nagyon keveset az igazi Fény Utazásáról ami eztán jön..."
A "fény" helyett beírhattam volna hatalmasságot vagy ragyogást is, mindegy, de elnézve a borítőt és Tuomas jellemzését a dalról, azt látjuk egy "sötét" alak elrugasztkodik a biztos talajról, hátra hagyva a sötétséget, és beleveti magát az ismeretlenbe, egy "kevésbé járt útra", a fénybe.
Nem csodálkoznék, ha az album borítón meg valami napocska lenne. És az album neve is valami "light"-os lenne. :)
A nyáron én is rajzoltam egy napocskás képet amikor Kiteeben "döglöttem" a város tópartján, lerajzoltam egy fát ami ott nőtt a víz partján, mögötte a tóval. A fa középen volt, és mögötte ott ragyogott a nap. A fa bal oldala lilás-rózsaszínű, a vízben halak úszkálnak, az égbolt felette szép narancssárga, a nap sugarai élénk pink színű nyúlványok. Az ágak végén szintén ilyen csillagok ragyognak. Ez a nyár. A kép jobb oldalán tél van, a fa ágai kékek, kék csillagokkal az ágak végein. A tavat hó takarja, de egy fekete szemű kék hattyú "úszik" rajta. Az égbolton ezüstös hópelyhek vannak, a nap kék sugárral ragyog. A fát indák veszik körül, amikből szintén csillagok nyílnak. Tök jól nézett ki, főleg h a Faber Castellnek gyönyörű színű és nagyon jó színes ceruzái vannak. :D
Csinálhatna már a Nightwish is egyszer valami színes klipet, olyan szürkék a videóik. Valami élénk színes-fekete színűt. :)
Meg még egy dolog eszembe jutott, a magyar Nightwish fórumon ezt korábban taglaltam is, csak sajnos "lelőtték" azt az oldalt, így ide írom, h akkor feltételeztem h az új lemez témája lehet h kapcsolatban áll Richard Dawkins könyvével. Mindenesetre a borítók elég hasonlóak... Napfény, hegyorom, sötét alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!