Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy-hogy megint új énekese...

Hogy-hogy megint új énekese van a Nightwish-nek?

Figyelt kérdés
És mi lett Anette-el?
2014. jan. 26. 19:45
 1/8 anonim válasza:
Mert állítólag Anettebejelentette turné közbe, hogy terhes és amikor a billentyűs megtudta, kirakta a zenekarból.
2014. jan. 26. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más verziója van. Itt egy kis szakirodalom:

[link]

[link]

2014. jan. 27. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:

hát azért tudják magukat sajnáltatni ezek a csajok. na persze, ezek az ősviking pasik mindig csúnyán viselkednek minden nővel. pfújj....

azért ne nyeljünk már be mindent, emberek. Anette októberben már 3 hónapos terhes volt. ő maga mondta, hogy július végén ő már tudta hogy terhes. de a fiúknak bezzeg csak a kirúgása előtt mondta meg. azért ez nem volt fair tőle. nem csoda, hogy Tuomas felhúzta magát. ott álltak egy turné elején, egy 3 hónapos terhes időzített bombával. naná, hogy túladott rajta.

2014. jan. 27. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert Anette terhes volt, és rosszul lett, meg amúgy sem bírta volna végigcsinálni az egész Imaginaerum turnét... Amúgy csak azért, mert terhes nem tették volna ki, szóval szerintem volt más oka is, de ezt nem fogjuk megtudni
2014. márc. 8. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt a terhességnél többről volt szó, ha maradéktalanul elégedettek lettek volna vele, arra a pár hónapra helyettesítéssel megoldották volna a dolgot. Anette csak névben volt tagja a zenekarnak, szívben nem. Hiányzott belőle az elkötelezettség, nem élvezte a bulikat (bármelyik élő felvételt megnézheted, látszik h nem ad bele apait-anyait, az egy dolog hogy ez a stílusa, de egy Nightwish-től többet várunk el), ez persze az ő korában valahol érthető is, h szívesebben lassítana és lenne otthon a családjával, minthogy bandázzon a nagyvilágban mint egy 20 éves. Az hogy kikerült, több kis apró dolog összeadódásából jött: ahogy a zenekar is megfogalmazta, a céljaik nem egy irányba haladtak, és igen a terhessége is benne volt (mégha Tuomas-ék ezt tagadják is), itt egy rengeteget koncertező/turnézó zenekarról van szó, mit lehet kezdeni egy énekesnővel aki egyfolytában felcsináltatja magát? És tény de az is közrejátszott, h sokan dobálták a Nightwish-t, mert Anette stílusa nem illett a zenekarba és talán Tuomas is szükségét érezte h lehet h elkelne némi vérfrissítés, miután ha már a sok századik ember említi neki, h Anette Olzon és a Nightwish ég és föld, mégis senki se számított arra h pont turné alatt jön egy hirtelen váltás egyik napról a másikra, amikor Anette kiverte a hisztit, mert hogy hogy jönnek a többiek ahhoz h nélküle is megtartották a koncertet vendég énekessel amíg kórházban volt, és a fáma szerint ez volt az a pont amikor megköszönték a munkáját.

Annyiból rendes volt Tuomas, h nem "nyílt levélben" rakta ki a szűrét, csak "közös megegyezéssel békességben váltak el útjaik", nyilván rá se vetette volna jó fényt, ha utólag kiderül h egy terhes nőt kicsap, mert az milyen gonosz szőrös szívre utalna. Így legalább a fanok elkönyvelhették magukban h Anette csak a gyerek miatt hagyta ott a zenekart és nem kapott egy szégyenbélyeget mint Tarja, így tiszta lappal távozott a zenekarból. Az más dolog, h most decemberben hivatalosan maga Anette jelentette be h igazándiból őt is kirúgták és nesze neked, a Nightwish adott is vissza választ az állítására, h azért meg volt annak az elküldésnek a tényleges oka, így talán jobb lett volna ha Anette csöndben marad, a fegyvere saját magát sebezte meg, a "tiszta lap" odalett, odakerült Tarja mellé, mint valami kirúgott rossz lány. Érdemes elolvasni mostani interjúit, ha a Nightwish-ről kérdezik, milyen sértődöttséget és haragot érez irántuk. Most nem vagyok naprakész Anette dolgában, hogy végülis sikerül-e vagy sikerült-e már koncertturnét szerveznie magának, de biztos nem megy könnyen, hiszen új húsnak számít és nem hiszem h annyira ütős lesz a lemeze, h megérje belevágni egy turnéba, esetleg "előzenekarként" elmehet más zenekarokkal együtt. Kíváncsi leszek összejön-e neki.

Floor-ral remélem jobban járna, ő most egyébként hogy közelebb legyen a többiekhez, Finnországba költözött és finnül tanul, mondván h egy olyan csapatban ahol a többség finn anyanyelvű, minél gördülékenyebb legyen a kommunikáció. Az új albumon állítólag lesz egy 20 perces finn dal és épp azon filózgattam már egy ideje, h ki fogja elénekelni, talán Marco? De amikor megtudtam, h Floor finnül tanul, egyből arra jutottam, h valószínű neki jut ez a szerep. Meg már a következő turnén a fellépő ruháit is tervezgeti, örülök, hogy ilyen pozitívan áll a zenekari feladatához és remélem minél építőbb hatású lesz a jelenléte. Meg említette, h Tuomas és Marco mellett ő is besegít a zeneszerzésbe, bár én úgy tudom h Tuomas már kész van a dalszerzéssel, 9 dalt írt, 2-t Marco (ez januári infó), azóta lehet h született még valami, de már csak a finomítási munkák vannak hátra és a demókészítés, 4 hónap múlva mennek stúdiózni, úgy hogy az is hamar itt lesz. Tuomas azt mondta h a következő album egyszerűbb lesz, olyan mint a korai anyagok - itt szerintem arra gondolt hogy nem lesz telefűszerezve nagyzenekari kísérettel, mint a Once, DPP és Imaginaerum, de biztos nem lesz mellőzve se, azért ezek a mostani Korg szintik is olyan hangzásra képesek, h szinte meg se lehet állapítani, h igazi hegedűt hall-e az ember, vagy szintit.

Még egy pletyka, valaki írta h Elegia lesz az új album címe, de mivel ez nem hivatalos infó, még nem vegyük készpénznek. De az biztos h jövő ilyenkorra már kijön az első kislemez és már azt is tudni fogjuk akkorra (vagy inkább már szerintem ez év végére), hogy mikor lesz koncert. És örülök h szereti a magyarokat. :))

2014. márc. 9. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hát azt azért kétlem, hogy Tuomas hagyná Floort belekontárkodni a zeneszerzésbe. ez mindig az ő feladata volt. és meg is mondta, hogy nem enged senki mást belerondítani az ő saját elképzeléseibe. Floor valószínűleg megmarad egy sima énekesnőnek, ahogyan az elődei is.

Anettenek most fog kijönni a szólóalbuma, úgyhogy nemsokára biztos turnéra indul. bár tuti az ő koncertjeire is sokkal inkább fognak Nightwish fanok menni, mint új rajongók. Tarja koncertjeire is csak azért mennek el, mert egykoron ő volt a NW énekesnője. ha nem lett volna olyan előélete, valószínüleg ma a kutya se tudná, ki is az a Tarja Turunen. és szerintem Tarján is látszik, hogy ezt az egész metál cuccot csak azért nyomja, mert több lóvé van benne, mint az operába. de az igazság az, hogy amikor operát énekelhet, ezerszer felszabadultabb.

Anette meg... szerintem ilyen kijelentés után, hogy "MEG AKARTAM TARTANI AZ ÁLLÁSOMAT" örülhet, hogy egyáltalán még fogja valaki venni a lemezeit. hogy lehet ilyet kiejteni a száján? egy ilyen világhírnévnek örvendő banda frontasszonyának lenni nem lehet csak egy "ÁLLÁS". ez nem egy gyári meló, hogy ledolgozom a 8 órámat, és megyek haza. vagy ha fáj a hasam, elmegyek dokihoz, és baszok menni dolgozni... itt bizony akkor is színpadra kell állni, ha beteg vagy. itt nem lehet nyavajogni, hogy "beteg a gyerekem, haza kell mennem"... sok énekes bizony még 40 fokos lázzal is ott áll, és nyomja, szarrá injekciózva. ez egy életforma, amit vagy megszokik, vagy megszökik... gyanítom, ezért tették ki a szűrét, mert így állt hozzá. amúgy is látszott rajta, hogy baromira nem élvezi, amit csinál. ő csak egy könnyú pénzkeresetnek tekinti az éneklést, nem szenvedélyének. márpedig a Nightwishbe ha nem érzi a zene iránti szenvedélyt, akkor nincs helye senkinek.

2014. márc. 9. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek, a Nightwish-t kéretik vagy szívvel csinálni, vagy sehogy! :)

Floor mondta, h lehet h ő is belesegít a zeneszerzésbe, és itt nem a szövegírásról van szó, az természetesen mindig Tuomas asztala volt, ezért a Nightwish mondandója mindig az ő "naplója" avagy "lelki tájképe", itt csak arról van szó, ha bárkinek a zenekarból van valami jó dallam ötlete ami neki is tetszik, akkor azt átveszi mint ahogy a korábbiakban is volt rá példa.

Jó énekesnőt amúgy tényleg nehéz találni, olyat meg akivel minden rajongó elégedett lenne, lehetetlen. Mindig lesz valaki akinek ez nem tetszik, az nem tetszik benne.

Ott van pl. Lady Gaga. Rá lehet mondani, ő egy igazi énekesnő. Mindennap órákat tölt a a sminkasztalnál, meghívások és fényképezkedések töltik ki egész napját, közben szintén órákat gyakorolja a legújabb tánckoreográfiákat, gondolom néha énekel is... Az más dolog h legutóbbi albuma egy zenei kotyvalék, de a recept bevált, mert nem csak névleg, de gyakorlatban is a zene áll nála az első helyen, innentől kezdve lehet egy énekesnő bárhol a világon akármekkora énektehetség, ha nem tudja magát eladni/előadni. Ezért van az h egy Nightwish is, aki sok év munkájával, több száz koncerttel maga mögött küzdötte fel magát a jelelegi ismertség magaslatáig, nem engedhet meg magának a mai világban egy ilyen hozzáállású énekesnőt, aki visszahúzná őket.

2014. márc. 10. 05:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

az igazság az, hogy Floort eleinte nagyon nem bírtam. eléggé döcögősen indult el ő a Nightwish-el, mert gondolom, próbálta volna a számokat az eredeti előadó stílusában előadni, ami, ugye képtelenség. nagyon nem jött be, amikor Anette stílusába akarta előadni a rá írt dalokat. de ahogy szép lassan folytak tovább a dolgok, gondolom rájött ő is, meg gondolom Tuomas is mondta neki, hogy "ezt ne!" amióta saját magát adja, és a saját stílusába nyomja, azóta sokkal élvezhetőbb, mert alapból atom hangja van, és a Nightwishnek ez kell! egy atomerős énekesnő, aki a hangjával beteríti a teret, és leénekli a hangszereket. Tarja vékonyka operás hangja a semmibe foszlott. Anette jó lett volna, sokféle stílusba képes volt énekelni, gyönyörűen énekelte a lassú, lírai dalokat. de... ha egyszer valaki csak azért csinálja, hogy pénzt keressen, és nem teszi oda magát, akkor jobb ha hagyja a fenébe az egészet. Floor az tuti, teljes erőből odanyomja. és ha még arra is képes, hogy saját hazáját elhagyva, egy idegen országba költözztön, és megtanulja a nyelvet, akkor erre mit lehet mondani? azt, hogy tényleg komolyan gondolja, és hogy ennyit sem Tarja, sem Anette nem tett a bandáért.

Az meg, hogy hogy néz ki, kit érdekel. odateszi magát szívvel-lélekkel, ez a lényeg. amióta Anette-től megszabadultak, a banda mintha fellélegzett volna. teljesen kicserélték őket. újra képesek élvezettel játszani a színpadon. Anettel csak egy fásult, unalmas banda voltak ők is, mert Anette lehúzta őket is, ahelyett, hogy szárnyakat adott volna nekik.

régen hatalmas Anette-fan voltam, de ez a hisztije kiverte nálam a biztosítékot, és hatalmasat csalódtam benne. gondolom, rajtam kívül van még pár ember, aki hasonlóan érez.

2014. márc. 10. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!