Hol tudok letölteni Nightwish számokról kottákat?
Nem vagyok túl muzikális beállítottságú, de valahonnan szükségem lenne pár kottára.
Igen, már kerestem gugliban, de csak olyan számos formában adta ki őket, viszont olyan formában kéne nekem, ahol rendesen hangjegyekkel van ábrázolva. Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Talán megkérdezhetnéd Anette-et. Bár lehet, hogy ideges lesz, ha a Nightwish-sel zargatod, válaszolni viszont garantáltan fog.
pippioncrack@hotmail.com
Innét tudsz letölteni:
És ajánlom a figyelmedbe a Guitar Pro nevű programot is ahol megtudod majd nézni és lejátszani azokat a "kottákat" amit erről az oldalról töltesz le (.gp4, .gp5, .gp6 -kiterjesztésű filek). Nekem ez a progi már rég megvan és nagyon jó, érdemes letölteni(gitárosoknak meg kötelező), itt látod a kottát is és a gitártabot is egyben.
A program neve GuitarPro6 (aszt hiszem ez a legujabb verzió, de ha az 5-t töltöd le az is ok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!