Én nagyon szeretem, pedig amúgy főleg pop/dance/trance zenét szeretek hallgatni.
2014. jún. 18. 16:30
2/34 anonim válasza:
Régen sokat hallgattam, de már évekkel ezelőtt meguntam. Vannak időtlen klasszikusaik, de önszántamból ezen a pár számon kívül már nem hallgatom őket.
2014. jún. 18. 17:56
3/34 anonim válasza:
Tarja hiányzik belőle, szerintem az ő hangja az, ami különlegessé tette az együttest!
2014. jún. 18. 18:08
4/34 anonim válasza:
a Nightwisht nem az énekesnők teszik azzá, ami. bizonyítja ezt, hogy Anettel és Floorral is ugyanolyan sikeresek, mint Tarjával. tetszik vagy sem, Tuomas zsenialitása az, ami a bandát még mindig ott tartja az élvonalban. hiába van jó hangja Tarjának, a szólókarrierje mélyen a béka segge alatt van a Nightwish-korszakához képest, mert zeneszerzőként és szövegíróként egy nagy nulla.
2014. jún. 18. 19:03
5/34 anonim válasza:
3. hozzászóló vagyok:
Azért írtam hogy "szerintem", mert számomra az ő hangja tette különlegessé.
2014. jún. 18. 19:37
6/34 anonim válasza:
Szerintem a zene teszi különlegessé, pedig én nem vagyok nagy rockerlány, de tetszik. Énekesnő nélkül pl. nagyon tetszik az Imaginerium.
2014. jún. 18. 19:40
7/34 A kérdező kommentje:
Kedves 3. komentelo,teljesen egyetertek veled,hogy Tarja miatt kulonleges a Nightwish(oszinten szolva arra voltam kivancsi,hogy ki fogja ezt leirni)
2014. jún. 18. 21:27
8/34 anonim válasza:
egyébként meg már kezd a nem létező t*köm tele lenni ezzel, hogy a Tarja fanok itt sz*rják-szapulják Tuomast, amiért kib*szta, holott az igazság az, hogy Tarja Tuomas nélkül ma egy senki lenne. a kutya nem tudná, ki az a Tarja Turunen. pont úgy, ahogy Anettet se ismernék.
aki igazi, vérbeli NW rajongó, az azért szereti őket, mert Tuomas egy zseni, akinek csakis tökéletes remekművek kerülnek ki a kezei közül. és nem Tarja vagy Anette miatt.
pontosan emiatt a hozzáállás miatt tértem át inkább a Sonata Arcticahoz. ott csak pasik vannak, nincs min vitatkozni.
2014. jún. 18. 23:53
9/34 anonim válasza:
Énekesnőtől független imádom :D Mind3-an nagyon jól passzoltak a bandába, kicsit más színt vittek az együttes hangzásvilágába.
2014. jún. 19. 09:53
10/34 anonim válasza:
ja, ott van pl a Dark Passion Play album, máris az első szám a The poet and pendulum egy remekmű (szerintem)És anette is tök jó benne, csak kicsit meg kell szokni...
ezek már amit művelnek az már művészet is. (Szerintem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!