Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a velemenyetek a Nightwishrol?

Art13 kérdése:

Mi a velemenyetek a Nightwishrol?

Figyelt kérdés

2014. jún. 18. 16:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, pedig amúgy főleg pop/dance/trance zenét szeretek hallgatni.
2014. jún. 18. 16:30
 2/34 anonim ***** válasza:
Régen sokat hallgattam, de már évekkel ezelőtt meguntam. Vannak időtlen klasszikusaik, de önszántamból ezen a pár számon kívül már nem hallgatom őket.
2014. jún. 18. 17:56
 3/34 anonim ***** válasza:
79%
Tarja hiányzik belőle, szerintem az ő hangja az, ami különlegessé tette az együttest!
2014. jún. 18. 18:08
 4/34 anonim ***** válasza:
74%
a Nightwisht nem az énekesnők teszik azzá, ami. bizonyítja ezt, hogy Anettel és Floorral is ugyanolyan sikeresek, mint Tarjával. tetszik vagy sem, Tuomas zsenialitása az, ami a bandát még mindig ott tartja az élvonalban. hiába van jó hangja Tarjának, a szólókarrierje mélyen a béka segge alatt van a Nightwish-korszakához képest, mert zeneszerzőként és szövegíróként egy nagy nulla.
2014. jún. 18. 19:03
 5/34 anonim ***** válasza:

3. hozzászóló vagyok:

Azért írtam hogy "szerintem", mert számomra az ő hangja tette különlegessé.

2014. jún. 18. 19:37
 6/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a zene teszi különlegessé, pedig én nem vagyok nagy rockerlány, de tetszik. Énekesnő nélkül pl. nagyon tetszik az Imaginerium.
2014. jún. 18. 19:40
 7/34 A kérdező kommentje:
Kedves 3. komentelo,teljesen egyetertek veled,hogy Tarja miatt kulonleges a Nightwish(oszinten szolva arra voltam kivancsi,hogy ki fogja ezt leirni)
2014. jún. 18. 21:27
 8/34 anonim ***** válasza:
66%

egyébként meg már kezd a nem létező t*köm tele lenni ezzel, hogy a Tarja fanok itt sz*rják-szapulják Tuomast, amiért kib*szta, holott az igazság az, hogy Tarja Tuomas nélkül ma egy senki lenne. a kutya nem tudná, ki az a Tarja Turunen. pont úgy, ahogy Anettet se ismernék.

aki igazi, vérbeli NW rajongó, az azért szereti őket, mert Tuomas egy zseni, akinek csakis tökéletes remekművek kerülnek ki a kezei közül. és nem Tarja vagy Anette miatt.

pontosan emiatt a hozzáállás miatt tértem át inkább a Sonata Arcticahoz. ott csak pasik vannak, nincs min vitatkozni.

2014. jún. 18. 23:53
 9/34 anonim ***** válasza:
Énekesnőtől független imádom :D Mind3-an nagyon jól passzoltak a bandába, kicsit más színt vittek az együttes hangzásvilágába.
2014. jún. 19. 09:53
 10/34 anonim válasza:

ja, ott van pl a Dark Passion Play album, máris az első szám a The poet and pendulum egy remekmű (szerintem)És anette is tök jó benne, csak kicsit meg kell szokni...

ezek már amit művelnek az már művészet is. (Szerintem)

Nade az Imaginaerum is egy jó album anette-el

2014. júl. 4. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!