Készítettem egy kis videót Kiteeben, akit érdekel.
A Nightwish kiállítás is látható benne. :)
Azt nem tudom h kinek az ötlete volt a múzeum, de ez a kiállítás a városi múzeum egyik termében van és én is onnan tudtam meg h van ilyen kiállítás h tavaly nyáron egy fórumban írta valaki. :)
Aztán még történt júl. 25-én: Ülök a vízparton estefelé (estefelé = még ezer ágra süt a nap) és gondolkodom, h elpattanok már a közeli S-Marketbe, veszek valami csokit vagy vmi nassolót. Először átvágódok a gyümölcsosztályon, látok ott egy szép szőke kislányt és egy pillanatra arra gondoltam, milyen szép hosszú szőkésbarna haja van, csak egy kicsit kócos. Utána megyek tovább, elnézelődök több helyen, a sajtoknál, mireliteknél. Na indulok a csoki sorra, ott áll egy pasi, aki néz ki mint Marco, te jó ég, az ott Marco! Épp a gumicukrokat nézi. És ott van vele a 2 lánya is, az egyiket már láttam a zöldségeknél. Olyan 12 év körüli lányok lehetnek, de tisztára olyan hajuk van, mint az apjuknak, uolyan hosszú és színű. Csak olyan kócosak, mint akik nem láttak egy ideje fésűt. :) Na akkor csak nem megyek már oda a csokikhoz tülekedni melléjük, tervet változtattam, gyorsan elszaladok a sajtokhoz venni egyet, utána irány a kassza és amíg állok a sorban, figyelem a helyzetet. Mire odaértem, ők már ott voltak, én meg mögéjük álltam be a sorba, csak egy vevő volt előttem, de így is közel voltam hozzájuk. :) Amíg kártyával fizetett, valamit beszélgetett a pénztáros kisasszonnyal, aki szemlátomást nagyon örült, mert fülig ért a szája és pirult rendesen (gondolom neki is ünnepnap ha egy "celeb" fizet nála). Egy pillanatra rám is nézett, én meg csak bámultam rá mint egy tehén, hülyén jött volna ki ha kis kezemmel integetek neki meg benyomok egy hellót mellé. :D
Előtte 2 héttel (szintén az ottani S-Marketben) pedig Joensuuban történt. Viszek vissza pár palackot az üvegvisszaváltó automatához, és csak úgy egy pillanatra a szemközti Alko (piabolt) pénztáránál kit látok. Sami volt ott, éppen fizetett, hát rendesen meglepődtem, mert őt meg 2001-ben láttam utoljára a Szigetes NW koncerten és nem gondoltam h még az életbe látni fogom megint. Egyébként tök ugyanúgy néz ki mint anno, semmit nem változott. Míg azt a pár palackot a gépbe hajigáltam, azon gondolkodtam h oda menjek-e hozzá aláírást kérni, ha úgy néz ki nem siet, akkor megpróbálom, nálam is volt az a Nightwish könyv, amit épp előtte vettem a közeli antikváriumban, de aztán mire végeztem már sehol se volt. :D
Másnap találkoztam Veeraval, ő egy helyi lány aki sokszor lóg a városközpontban és gyakran összefutottam vele, megmutatom neki a frissen beszerzett NW könyvemet, végiglapozzuk, nézzük a képeket, egy régebbi bandaképre rámutat Samira: ezt a pasit ismerem, itt dolgozik az egyik közeli pubban "DJ vagy soundmanként" (így mondta). Na most már ezt is tudjuk, h Sami Joensuuban dolgozik keverőpult mellett. :)
Aztán még amikor júl. 4-én megérkeztem Joensuuban, rögtön első nap összefutottam egy Otto nevű emberkével, akivel tavaly is találkoztam párszor és ő mondta, h Floor itt van Joensuuban, pont ma érkezett ő is. Egyébként van egy nagy apartmanja a városban. Pár nappal később megint találkoztam ezzel az Ottóval, beszélgetük a NW-ről is, szóba kerül, h ki hol lakik: Marco Kuopioban, Tuomas Kiteeben, Jukka Joensuuban... Mondom neki, - tényleg, Jukka itt lakik? És te mint joensuui lakos, láttad már őt valahol a városban? - Hát persze, az unokatestvérem.
o_O
Vannak ilyen dolgok. :)
Abban a könyvben is van egy csomó kép Tuomas gyerekkorából, olyan igazi kis szőke angyalka volt kicsiként. :))
Az Eva eredeti változata nekem is tetszett, amikor először végignéztem a kiállítást, ugye a papír a sarokba van betéve én meg megfeledkezve magamról, fölé akartam hajolni h elolvassam. Majdnem befejeltem az üveget. :D Utána később még vagy 3x nekimentem uannak az üvegnek, ami azért is kínos, mert olyan trükkös, ha hozzá érsz, JÓ HANGOSAN el kezd rázkódni. :D
Érdekességképpen ide írom az Eva eredeti szövegét, ha vki nem tudja kiolvasni:
EVA
6.30 winter morning blue
Snow falling from the heavenless sky
Eva <hey?> time for 1 more dream
1 more happy little thought
A Rose by any other name
In a great lost children's game
She walk alone but not without name
In hope
Eva flies away close
Dreams the world far away
Not of this world Not for this land
No friends to call her name
She never failed to believe (verse)
She's the light of the world
A kindest heart always made a shame of my own
For the memory of 1 kind word
She would have turned back time
hát szerintem a fiai lehettek, mert nekik is hosszú hajuk van. még régebbi felvételen láttam őket, hogy most hogy nézhetnek ki nem tudom, de kb olyasmi idősök lehetnek, amit írtál, olyan 12 körül.
ők azok amúgy
Jajj, basszus ez nagyon gáz. xD
Tényleg ezek azok, kb. 150 cm magasak most.
Kicsit kínos... No nem azért mert egy az egyben lánynak néznek ki (én a baloldalit láttam közelebbről), hanem mert én is csak annyit tudtam Marcoról h vannak gyerekei, de h fiúk vagy lányok azt nem, én meg múltkor írtam Tuomasnak h képzeld láttam Marcot a lányaival az S-Marketben, meg dicsérgettem őket h milyen szép kislányok és meg milyen szép hajuk van, mint az apjuknak... De égő, biztos jól kiröhögte magát, h tudatlanságomban lelányoztam Marco gyerekeit...
Jelmezboltban dolgozok, itt is farsangkor hozta anyuka a 6-7 éves gyerekét, mit tudok ajánlani. Szőke derékig érő egyeneshajú kislány... Mondom ott vannak a hercegnős, hastáncos ruhák, boszorkányok... Aztán felháborodik: "De hisz ő fiú!" Húú de ciki volt. :D Utána kicsit később anyám is odamegy segíteni nekik, azt mondja nekik h a kislány jelmezek amott vannak, ezek itt fiúknak valók. Ő is lánynak nézte a gyereket. :))
Nem az a gáz, h lányosan néz ki a fiú, hanem hogy én nézem lánynak és utána én érzem kínosan magam. Ez főleg így eladóként égő. :) De az a baloldali gyerek, hullámos hosszú szőkés haj, kislányos arc. Én egy az egyben lánynak gondoltam. :)
Anette Olzon meg úgy tűnik egyre lejjebb csúszik (viselkedésben), pedig még nagyon védték a rajongói sokáig és többen is szapulták a Nightwisht, egész addig, amíg Anette ki nem öntötte a bilit, hogy a csúnya Tuomas igazándiból őt is kirúgta és h milyen gonoszak azok a NW fiúk, amiért így elbántak vele minden ok nélkül. Aztán a decemberi interjúja óta még egész tavasszal minden interjúja a pocskondírozásról szólt, feltételezem sajnáltatni akarta magát, de inkább azt érte el, hogy sok rajongója kiábrándult belőle. Meg egy időbe mondogatta, amikor majd turnéra indul, ő egy darab NW dalt ugyan el nem énekel, énekelje csak a Floor (ezzel a kijelentésével megint elűzött magától egy csomó rajongót), aztán pár nap múlva meg azt mondta, hát igazándiból ő szívesen énekelne NW dalokat is, de Tuomas tuti berágna rá érte (tuti nem rágna be érte, csak megjegyzem, de ezt ő is tudja), megint így akart sötétíteni másokat. Aztán ezekkel a meggondolatlan szavú közleményeinek hála, elpártolt mellőle rengeteg rajongója, aztán megjelent első albuma... Úgy tűnik nem nagyon fogyott belőle (ami valljuk be, még ha tényleg jó lenne, az internet korában nehéz CD-n bármit is eladni), így aztán bevétel sincs. Már kezd fogyni a vésztartalék, mert az oldalán már el kezdte árulni a cuccait is, hajékszerek, drága táskák. Viszont most úgy tűnik megmozdult nála valami koncert ügyben, mert novembertől már van néhány buli, így az Anette fanok készülhetnek.
Mindazonáltal, aki zeneiparban ilyen ismert, annak jobban meg kell válogatni szavait mikor miket mond, mert ez sok emberben illúzió rombolónak tűnik, és nyilatkozatai alapján és ahogy bizonyos dolgokhoz áll, nem csodálom h még zenekaron belül is hasonlóan viszonyult a többiekhez amikor vmi nem tetszett neki. A minap például azzal háborított fel többeket is, h "letrollozta" azokat akik kritizálták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!