Tetkókért se vagyok oda, meg szerintem egy bizonyos életkor után már kifejezetten gáz...
Gondolom mindenki látott már idős néniket a strandon, már menni alig bír, de még ott villog a tetkó a karján, fenekén...
Hurrá, bejelentették az első koncertet: május 1. Los Angeles
Na oda azért nem megyek el. :)
Gondolom májusban lesz az É-Amerikai turné, nyáron fesztiválok, kora ősszel európai, télen melegebb éghajlatokra mennek (D-Amerika, Ausztrália, Ázsia), aztán 2016 nyarán megint fesztiváloznak.
De szerintem hamarosan, most szeptemberben kiírják a többi dátumot is és végre lehet tervezgetni h mikor hova megyünk koncertezni. :)
Meg hagyomány, h van egy első titkos koncert, ami csak 1-2 nappal a turné előtt derül ki. Ha máj. 1. az első dátum, akkor ez valószínűleg április végén lesz. Mi lesz még április végén? A névnapom. Ezért jó volna ha a titkos koncert itt lenne Magyarországon, tökéletes ajándék lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!