Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitch Grassi és Scott Hoying...

Mitch Grassi és Scott Hoying tényleg melegek? (Pentatonix)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel úgy tudjuk , hogy a Pentatonix tagjaiból Mitch Grassi és Scott Hoying melegek de nem vagyunk benne biztosak, mivel néhány helyen mást írnak .Valaki megtudná mondani ,hogy jól tudjuk e ,vagy ez csak valami "pletyka" ?
2014. júl. 9. 20:12
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Szerintem Scott Hoying meleg, de gyanús nekem a másik férfi is. Elég könnyen kiszúrom a melegeket :D Amúgy nem ismerem ezt az együttest.

18F/m

2014. júl. 10. 13:51
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Mind 2 meleg, közös YT csatornájuk van. Nekem inkább az a kérdés hogy ők most járnak vagy csak barátok.
2014. júl. 10. 15:33
 3/21 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm , én is így látom .. és tegnap kutattam oldalakon és állítólag nem járnak hanem legjobb barátok :)
2014. júl. 10. 19:10
 4/21 A kérdező kommentje:
jaa igen láttam pont tegnap a közös csatornájukat , amúgy nagyon jó :D és állítólag Scott már házas .. ez is igaz ?
2014. júl. 10. 19:16
 5/21 anonim válasza:
Annak az értetlennek aki lehomizta Scottot..."kicsit" felhúztak a válaszok..Mitch Grassi homi Scott NEM. LBk. a youtube csatorna meg mért ne?.. a Mitch macskája Wyatt instagramján is úgy van kinnt Mitchi és Scott hogy ők a macska apjai.. :D amúgy jó tudni hogy mások is szeretik a ptxet. :DD örülnék ha bejelölnél. [link]
2014. júl. 15. 18:40
 6/21 A kérdező kommentje:
én mostmár teljesen összekavarodtam egy csomó helyen , oldalon azt írják hogy Scott és Mitch is meleg ,és legjobb barátok. Én nekem nagyon úgy tűnik a csatornájukból ítélve és a viselkedésükből hogy mindketten homokosak . De lehet én vagyok a hülye :D . majd még keresgélek azért :)
2014. júl. 16. 20:04
 7/21 A kérdező kommentje:
na kiderítettem . tényleg meleg , mivel megkérdeztem egy angol fan csoporttól akik azt mondták hogy igen az :)
2014. júl. 16. 20:29
 8/21 anonim válasza:
94%

Mitch meleg

Scott bisexuális

Avi zsidó

Kevin fekete bőrű

Kirstie meg az egyetlen lány köztük

(Nem vagyok előitéletes. A kedvenc bandám megyek is a londoni koncertjükre)

(Bocs a helyesírási hibákért)

2015. jan. 29. 19:53
 9/21 anonim válasza:
83%

Mitch meleg, ugyanúgy mint Scott. Scott bevallotta egy interjúba, Mitch pedig szimplán csak tudatja azzal akit érdekel.

Ahogy olvasom a válaszokat csak arra gondolok: basszus de sokan vagyunk hungarian PTX fanok! :'D kéne egy csopi facen

2015. márc. 24. 22:02
 10/21 anonim válasza:
Szerintem Mitch meleg és Scott nem,vagyis remélem...
2015. ápr. 12. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!