A télapu (1994) című filmben . Mi a dal címe, amikor Scott Celvin a fiával megérkezik a sarkra és leengedik őket a "főhadiszállásra"? Egy nő hang énekel benne az elején, amikor pedig leengedik őket, akkor már egy gyerek kórus is csatlakozik.
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget.2013. dec. 19. 12:06
2/5 anonim válasza:
*de még rengeteg verzió van belőle, csak a címe miatt linkeltem, hogy ez az a szám:)
pl reszkessetek betörőkben máshogy szólt :P
3/5 anonim válasza:
Én is ezt a dalt szeretném megszerezni valahonnan, de eddig nem sikerült sajnos. Kontár módon megpróbáltam a filmből összeszerkeszteni és valahogy elmenteni a részletet, hogy legalább annyi legyen meg. Sajnos nem a legjobb a szerkesztés minősége, de ez is több a semminél.
Erre az oldalra feltöltöttem 30 napig elérhető a próbazene:
Ennyit tudtam tenni az ügyben. Remélem lesz valaki, aki segít nekünk.
4/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam !
2018. ápr. 4. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!