Lehet tudni hogy a Pentatonix jön-e Magyarországra?
Figyelt kérdés
#zene #koncert #turné #acapella #Pentatonix #Mitch Grassi #Scott Hoying #Kevin Olusola #Kirstie Maldonado #Avi Kaplan
2013. júl. 5. 18:23
1/5 anonim válasza:
Talán 2014-ben. Idén volt európai turné. Mondjuk az biztos hogy ha jövőre nem jönnek magyarországra, én megyek németországba a fellépésükre. :D
2/5 anonim válasza:
Nem valószínű, de kaptak egy francia rajongótól egy útikönyvet, amibe lehetett küldeni tartalmat e-mail-ben. Néhány magyar,(többek közt én is) küldött tartalmat. Tehát ha azt átnézik rendesen, akkor lehetséges, hogy eltalálnak végre ide is. Addig pedig a legközelebbi hely, ahová mennek, az Bécs.
3/5 K.Mirci válasza:
Úristen, végre tudom, hogy nem csak én vagy Pentatonix fan Magyarországon! Ez megnyugtat. Igazából én is ezt akartam kérdezni. :D eddig nem volt szó videóban ilyesmiről sajnos. :/
4/5 anonim válasza:
Dejóóó lenne ha jönnének!!!!
Nagyon szeretem őket...És K. Mirci, tényleg nem te vagy az egyetlen..:D
5/5 anonim válasza:
Jővőre (2021) jönnek május 16.-án és én biztos ott leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!