Kinek jobb a zenei ízlése? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na. Az egyik osztálytársam folyamatosan szekál a zenei ízlésem miatt.
Amiket Ő hallgat:
Justin Bieber
One Direction
ByTheWay
SP
és társaik...
Amiket én hallgatok:
Arctic Monkeys
The Grenma
Anti Fitness Club
Punnany Massif
Children of Distance
Szerintetek kinek jobb a zenei ízlése?
2014. júl. 5. 16:59
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Nem versengünk és nem szekáljuk egymást. Ő Szekál azért, mert nem vagyok olyan mint ő, és nem azt hallgatom ami szerinte menő. Versengés? Én csak megkérdeztem a véleményeteket.
2014. júl. 9. 15:54
12/14 anonim válasza:
Neked van ízlésed.Neki nincs.Ma már mindenki 1D-t meg hasonló "zenét" hallgat :O Hasonlítsd csak össze a kettőt....a rock zenének van mondanivalója is és nem csak a szerelemről,a szakításról és a buliról szól (tisztelet a kivételnek).A rockerek másról is tudnak dalokat írni (Pl.The Grenma-Merre tart a világ). Sztem a mai pop már nem is nevezhető zenének....inkább csak vmi nyávogásnak. -.- (sajnos)De persze ízlések és pofonok.....
13/14 anonim válasza:
Hiába pontoznak le, a véleményemet írtam le, ez volt a lényeg, nem? Válaszoltam a feltett kérdésre, miszerint nincs jobb ízlés, mert abszolút szubjektív. Viszont tényeleg sokan, főleg 14 év körüliek irogatnak azért, hogy "dicsekedjenek" azzal, hogy nem a pop zenét szeretik. Bocsánat, hogy ezt most sértésnek vetted, nem ez volt a szándékom, illetve nem konkrétan ellen szólt ez most, inkább általánosságban.
14/14 anonim válasza:
Tiéd ez egyértelmű!!! Punany a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!