Bal kezesként jobb kezes dobszerkón lehetek-e sikeres dobos?
mi a bré köze van ennek a hangnemekhez? :D
van az úgynevezett "open hand" dobolás , így tök mind1 milyen kezes az ember csak gyakorlás kérdése.
"Az utóbbi pár évben már komolyabb együttesek számait is gond nélkül eljátszom."
Gondolom itt azért megy minden gond nélkül, mert a hi-hat tányért nem jobb kézzel ütöd, hanem ballal, tehát open-hand-elsz.
"Viszont ugye még sem igazi mert a "ride" cinre váltásnál kezet kell váltanom mert oda fel mégsem dobolhatok keresztbe."
Itt össz-vissz 1 a probléma. Miért jobboldalt van a ride tányérod? Rakd át bal oldalra (a crash helyére), a crash tányért meg jobb oldalra, a ride helyére, és jobb kézzel üss be. Bár, én jobb kezes vagyok, jobbos szerkón is játszok, de nekem mind2 oldalt van 1-1 ride (mind2 kezemmel ugyanúgy mérek). Tehát véleményem szerint az se baj, ha nyüstölöd a jobb kezes mérést, hidd el, csak a te hasznodra válik. Lásd: Simon Phillips, a példaképem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!