Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van ez hogy ilyen béna...

Miért van ez hogy ilyen béna vagyok? Most ez lesz a végzetem? A bénaságom?

Figyelt kérdés
Imádok énekelni..de tényleg.Körülbelül már 2 éves korom óta énekelek,3 évesen már városházán énekeltem.Ez az életem.Eleinte próbálkoztam városi tehetségkutatókon amiket meg is nyertem,aztán jelentkeztem a tv-s tehetségkutatókba is..sokba..de sehol nem jutottam el semeddig..Vagyis egyszer mikor kb 12 voltam,a megasztárban eljutottam a zsűriig,de ennyi.Aztán mostanában megkerestek az x faktorból hogy menjek el egy castingra mert látnak bennem esélyt.Elmentem..kiadtam egy csomó pénzt a felutazáshoz,2× lecastingoltak interjút csináltak de ennyi.Semmi megint.Komolyan...mit kéne még csinálnom hogy végre sikerüljön? Akkora szerencsétlennek érzem magam meg lassanszánalmasnak hogy ennyiszer elmegyek és soha nem sikerül..Szerintetek a hangommal van gáz vagy ez kevés oda? Vagy mi? De akkor miért hívtak fel az xből,hogy látnak bennem fantáziát?Hisz akkor tudja milyen a hangom..Idegesítő hogy azért nem kis pénzt kiadtunk már a felutazásra..holott azt másra is elkölthettem volna [link]
2014. jún. 22. 10:20
 1/6 anonim válasza:

Pedig olyan szivesen meghallgatnam...

De csak en nem talalom?

2014. jún. 22. 10:32
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2014. jún. 22. 10:36
 3/6 anonim válasza:
A bovitmeny nem tamogatott...ki x eltem de csomo ideje hofeher...1.voltam :(
2014. jún. 22. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
:/ akkor a böngésződdel van gáz nekem megnyitja..:/:)
2014. jún. 22. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Előre is hangsúlyozom, nem vagyok szakértő, csak a saját benyomásomat mondom el. Hihetetlenül gyönyörű hangod van, engem nagyon megfogott, nagyon kellemes, el tudnám képzelni valamilyen komolyabb műfajban, például musicalben. A TV-s tehetségkutatókról nekem nagyon rossz véleményem van, és úgy gondolom ott a hang csak másodlagos, és elsődlegesen azt veszik figyelembe, ki az aki "eladható", aki csinálhatja a show-t, akiről lesz mit írniuk az újságoknak, amíg nem jön egy újabb tehetség-turnus, egy újabb évad. Lehet hogy úgy gondolják, hogy igen-igen jó hangod van (ez ugyanis nem kérdéses!), de túl egyszerűnek tartanak...és ezt én nem negatívumként mondom, főleg hogy nem is ismerlek, de talán ők így gondolják. Mert ha a hangoddal van bajuk, akkor biztosan nincs fülük!
2014. jún. 22. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg szép hangod van, megnyugtató, csak egy a baj...Nem tudsz menni a mély tartományokba. Az első linkedet nyitottam, meg, és ott is volt pár mélyebb hang, ami nem ment olyan jól. Ha a Summertime Sadness nem menne, az még nem tragédia, de azok a hangok, amiket te már nem tudtál szépen kiénekelni, még nem olyan mélyek, hogy egy énekes ne tudja.

Nekem egyértelműen ez jött le, de lehet, hogy tévedek, még nem hallottam az eredetit. Megpróbáltam megkeresni, de a "zene az kell" címen nem azt adta ki. Be tudnád linkelni? :) Esetleg próbálj valami olyat is énekelni, ami mélyebben van, ha megy, akár a Summertime Sadnesst is (azért említem azt, mert ott ritka mélyre kell menni), kíváncsi lennék rá.

2014. jún. 23. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!