Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az a végzetem, hogy macskás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a végzetem, hogy macskás néni legyek?

Figyelt kérdés
Sokszor tényleg úgy érzem, hogy egy rakat macska között fogok egyedül éldegélni mert soha nem lesz senkim. Eddig mindig az volt, hogy soha nem volt senki aki érdeklődne utánam. Most van 3 is, és nagyon rendesek de egyszerűen nem menne. Egyikkel sem. És itt nem arról van a szó, hogy "jajj én hülye nő, túl magasak az elvárásaim és egyik se tud megfelelni nekik". Nem tudnám őket szerelemmel szeretni, és így én se lennék boldog, és a másik félnek nem tudnék csalódást okozni, hogy hitegetem, vagy nem vagyok vele őszinte és nem tudnám viszonozni az érzéseit. De ha ez így van, akkor soha nem lesz senki akivel működne a dolog? Soha nem lesz viszonzott szerelmem? Én ebbe beleőrülök... 19/l

2014. márc. 9. 21:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%
Mutass egy képet, és mesélj magadról... Túlkomplikálod a dolgokat egyébként, és ez az első jel :D
2014. márc. 9. 21:48
 2/21 anonim ***** válasza:
Adj esélyt magadnak. Ha rendes srác udvarol neked, aki normális veled, adj egy esélyt magadnak a jóra.
2014. márc. 9. 21:49
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell úgy gondolnod egyből, hogy szerelmes vagy, az bőven elég, ha kedvelitek egymást és jól elvagytok.
2014. márc. 9. 21:50
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű, tessék kezd ezzel: [link]
2014. márc. 9. 21:50
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy csak a fiúkkal van a baj. Inkább önmagadtól félsz, nem érzed elég jónak magad. Lépj ki ebből az ördögi körből, mielőtt túl késő lesz. Másrészt meg tökéletes ember nincs, és miközben erre a nem létező emberre vársz, elszalasztasz jó pár olyat, aki odáig van érted.
2014. márc. 9. 21:54
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát amikor elolvastam a kérdést kicsordult a könny a szememből :D
2014. márc. 9. 21:58
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
Miaú
2014. márc. 9. 21:58
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, különösen neked 4-es :D Én adtam esélyt, de nem tudom magam kényszeríteni, hogy szeressek...
2014. márc. 9. 22:00
 9/21 anonim ***** válasza:
19 évesen marha fiatal vagy, kb most kezdődik az élet, ha ismerkedsz lesz valakid egyszer csak.
2014. márc. 10. 00:34
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem is kell magad kényszerítened, hogy szerelmes legyél. Az vagy jön, vagy nem. Adj még időt magadnak, ismerkedj fiúkkal, előbb-utóbb majd valakivel kialakul.
2014. márc. 10. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!