Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az a végzetem, hogy macskás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a végzetem, hogy macskás néni legyek?

Figyelt kérdés
Sokszor tényleg úgy érzem, hogy egy rakat macska között fogok egyedül éldegélni mert soha nem lesz senkim. Eddig mindig az volt, hogy soha nem volt senki aki érdeklődne utánam. Most van 3 is, és nagyon rendesek de egyszerűen nem menne. Egyikkel sem. És itt nem arról van a szó, hogy "jajj én hülye nő, túl magasak az elvárásaim és egyik se tud megfelelni nekik". Nem tudnám őket szerelemmel szeretni, és így én se lennék boldog, és a másik félnek nem tudnék csalódást okozni, hogy hitegetem, vagy nem vagyok vele őszinte és nem tudnám viszonozni az érzéseit. De ha ez így van, akkor soha nem lesz senki akivel működne a dolog? Soha nem lesz viszonzott szerelmem? Én ebbe beleőrülök... 19/l

2014. márc. 9. 21:47
1 2 3
 11/21 mustafa33 ***** válasza:

Amikor olvasni kezdtem, azon gondolkoztam, hogy mit lehet erre egy 70 éves nyanyának mondani. Mikor a végére értem már tudtam.

Várd ki a negyediket. Eljön.

2014. márc. 10. 02:30
 12/21 anonim ***** válasza:

A szerelemhez együtt töltött idő kell, kivéve a Hollywood-i filmekben. Nem fogsz 1.7 másodperc alatt beleesni valakibe.

36 F

2014. márc. 10. 09:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Én kutyás néni leszek, szerintem az menőbb :P
2014. márc. 10. 09:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Lesz majd aki megfelel és úgy érzed bele is tudsz szeretni csak várd ki. Azon legyél inkább, hogy te is kelljél neki. Ezen érdemes dolgozni. 19 évesen nem vagy lekésve semmiről. Én már lassan 26 leszek és még mindig nem jött ilyen. De nem adom fel. Ismerősöm is 37 éves és válása óta nem volt senkije de még ő is reménykedik, hogy egyszer megtalálja a boldogságot. Nehogymár akkor Te meg feladd!
2014. márc. 10. 09:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást. Santorini;pacsi! nem mertem itt bevallani nagy nyilvánosság előtt, de nem is szeretem a macskákat. Szóval tragikusabb a helyzet mind gondolnád.. :D
2014. márc. 10. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nehéz, aki kicsit is igényes, annak a mai világban rohadt nehéz. És ez az igényesség nem azt jelenti, hogy valaki magasra teszi a mércét, hanem ma már sajnos az alapvető dolgok elvárása is mintha túl sok lenne. Mondjuk én férfiként azt tapasztalom, hogy sokszor sajna a nők is igen válogatnak, és miközben vizet prédikálnak, bort isznak, mert könnyebben közel kerül hozzájuk egy bunkó, mint egy olyan, aki megbecsülné őket.
2014. márc. 10. 22:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Az elejével még igen, de a végével nem értek egyet. Lehet, hogy az egyszerű nők a tulkokra buknak, de mint ahogy mondtad akiknek vannak igényeik, azok biztos, hogy nem!
2014. márc. 10. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos a nők között is egyre kevesebb az olyan, aki igényesebb. Nyilván bennem is van hiba, de elég kevés olyan lánnyal/nővel futottam össze életem során, aki komolyan esélyt adott volna arra, hogy megismerhessük egymást. Persze most lehet mondani, hogy nem jöhetek be mindenkinek, meg hogy ha elsőre nem jövök be, akkor felesleges stb., de őszintén szólva nehezen hiszem el, hogy csak és kizárólag én nem voltam "elég jó", és mondjuk nem voltak felszínesek a másik nemhez tartozók (vagy legalábbis egy részük). Amúgy meg az is tény, hogy a nők zöme nem azt a srácot értékeli, aki odafigyel rá, hanem azt, aki (már-már) bunkó, mert a rosszfiúság izgalmas. Nyilván van "köztes" állapot, de egy jófiúnak sokkal kevesebb esélye van arra, hogy felhívja magára egy lány figyelmét. Akarjuk, nem akarjuk, ez tény. A múltkor is az egyik kérdés az volt, hogy egy lány agyalt, hogy miért bunkó vele a srác, és mit akarhat stb. Nos, ha a fiú tisztességesen, illedelmesen stb. viselkedett volna vele, 100%, hogy a lány nem kezdett volna el agyalni, meg élből besorolta volna a "csak barát" kategóriába. Természetesen a többség igyekszik jónak, szépnek mutatni magát, és azt hangoztatja, hogy "hol vannak a rendes srácok, nekem ők kellenek", de a valóságban mégis mindenki könnyebben felfigyel egy bunkóra.
2014. márc. 11. 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, én sem bírom a macskákat de szerintem ettől nem leszünk kevesebbek, sőt.. :)

A legtöbb pasi is inkább kutyás :D

2014. márc. 12. 08:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon igaz amit leír a 16-os. Én is pont így látom. A végére nem igazán találok magyarázatot mert én pl az út túloldalára is átmegyek egyik másik "menőtől" de az eleje mindenképpen igaz.

Az alap dolgok is túlkapó elvárásnak számítanak mert siralmas a kínálat és még az alacsony léc is bőven meghaladja egyesek képességeit és erejét. Az a baj amúgy, hogy kevés a tudatos ember. Nem dolgoznak magukon csak elvárják, hogy az ölükbe pottyanjanak a legjobb nőt. (mert ő persze nem érheti be mással)

Azt mondjuk sosem értettem miért a bunkó a menőbb. Én őket inkább elkerültem. Az a tippem, hogy talán izgalmasabbnak, szenvedélyesebbnek tűnnek, dübörög bennük a tesztoszteron és a stílusuk is elég vonzó. Ellentmondás mert a bunkó beszólásokat kevés nő szereti. De mindig lesznek mazochisták is akik szeretik az alárendelt szerepet.

2014. márc. 12. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!