Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bizonytalanságom lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bizonytalanságom lesz a végzetem?

Figyelt kérdés

Nagyon félek attól, szinte már betegnek érzem magam, hogy olyan nagy gondossággal próbálom kiválasztani a legmegfelelőbb társat az életemhez, hogy meggondolatlan döntéseket hozok. A szüleim elváltak és már betegesen, görcsösen félek attól, hogy velem is ez lesz.

Eddig két barátom volt és mind a kettő rajongásig szeret engem, bármit megtennének, még az első is a mai napig. Én vagyok az, aki folyotn kivetnivalókat hoz fel, szakítani akar, és ilyenkor még bőgök is egy sort. Komolyan néha már magamtól is ki tudok borulni.

Attól félek, hogy rossz döntést hozok, és nem tudom megítélni, hogy ki az igazi és ki nem.

félek, hogy sosem növöm ki és akármennyi pasim lesz, ezt mindegyiknél eljátszom, amíg meg nem unnak, és akkor már tényleg nem lesz senki, akit érdekelnék.

Kérlek adjatok tanácsot, milyen jelekre figyeljek, én egyenlőre nem tudom "megérezni" hogy ő az igazi vagy sem. Inkább csak kapkodok és elveszítem a józan ítélőképességemet. Szakítás előtt évődök egy sort, hogy tényleg vessek véget, vagy nem. Tényleg ez elég ok arra, hogy szakítsak, vagy sem.

Őszintén szólva kételkedek benne, hogy a hülyeségemhez bárkinek is kedve lett volna elolvasni, de ha már valaki idáig eljutott, akkor külön köszönet, ha meg válaszol is akkor egy hatalmas hálás köszönet Neki. Egy 20 éves lány.

2009. márc. 2. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát azt lásd be hogy ilyen gondolkodással van a legtöbb esélyed arra, hogy pont egy olyat válassz ki aki nem érdemes arra. egyszerűen feledkezz meg önmagadról, próbálj egy kicsit más lenni (talán segít ha megváltoztatod a hajad vagy az öltözködésed stílusát), hátha kibújsz így a félelmeidből. tudd, hogy nagyon sok sérelmet és rossz kapcsolatot kell elszenvedni ahhoz, hogy megtaláld az igazit és értékelni is tudd azt. a nagymamám példája: a héten számolta össze h 18an kérték meg a kezét, de neki egyik se tetszett, folyton lerázta mindet, míg végül elvette a nagyapám (akit nem neveznék inkább így, hisz 18 év után sem ismerem), aki 1 év múlva, mikor nagymamám terhes lett, szinte beráncigálta őt abortuszra. ha akkor nem válik el nagymamám akkor valószínű most nem én írnám ezt a kommentet :( szóval ne válogass sokat, ha ne várj az igazira, ha eljön érzed majd, addig pedig élvezd ki a jelenlegi kapcsolataid minden örömét :)
2009. márc. 2. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Én azt mondom, hogy így, ahogy most viselkedsz, 100% biztos, hogy el fogod rontani.

A helyedben sürgősen eldönteném, hogy a 2 barátod közül melyik az igazi - aztán pedig ragaszkodnék hozzá.

A tökéletest most rögtön felejtsd el. Azt csak a szenzációhajhász és pénzéhes média sugallja - pont az ilyeneknek, mint te, hogy mindig bizonytalanságban legyenek és soha ne legyen elég nekik az, ami "csak" jó lenne nekik.

2009. márc. 3. 02:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani de ezek a dolgok személyiségzavarra utalnak.Ez nem azt jelenti,hogy "bolond"vagy hanem a szüleid válása miatt alakult ki.Olvass utána a borderline,nárcisztikus,stb személyiségzavarnak a neten.Sajnos a volt párom is ilyen volt onnan veszem ezeket a dolgokat,nekem egy pszichiáter ismerősöm mondta a tünetek alapján.
2009. márc. 3. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
39%

Ha vígasztal a tudat én is ilyen hülye vagyok!

Az 1. barátommal szex közben szakítottam

a 2.kal mikor megkérte a kezem

a 3.kal is egymásba gabajodva,oltári nagy pityergés közbe!

És tudod mit?

Én nem bánom egyiket se!

Mindegyikkel szép volt jó volt,de megvolt az oka is,hogy vége lett!

Biztos Te is tudod,hogy Te miért szakítottál.Lehet még magadnak se mered bevallani,gondolkodj el rajta!

20 éves vagy.Hülyeség,hogy alkudj meg.

Ha megtalálod az igazit,azt nem fogod elszúrni,kézzel-lábbal fogsz harcolni érte.

Még fiatal vagy,van időd és remélem vannak még olyan pasik,akik elég értékesek!!!

24 L

2009. márc. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!