Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BVB ARMY, ti hogy ismertétek...

Aster O. Sys kérdése:

BVB ARMY, ti hogy ismertétek és szerettétek meg a Black Veil Brides-t?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én youtubon egy videóst néztem és ő mondta h szereti aztán másnap az egyik osztársamon egy BVB-s póló volt és úgy döntöttem h megnézem és nagyon tetszett! Még mindig a kedvenc bandám! BVB Army forever <3
2015. márc. 12. 14:34
 12/13 BVB Army best válasza:
Régóta ismertem a bandát, de nem nagyon hallgattam őket. Aztán egy szép tavaszi napon rosszkedvem volt és láttam egy posztot a BVB-ről. Mondom egye fene, ráérek, rossz a kedvem és rákerestem youtuben. Na onnantól fogva volt az a bizonyos én szerelmes vagyok érzés. Imádtam/imádom. Elkezdtem hallgatni a többi számot is(mert először csak az In The End-et hallgattam) és hamar a telefonomon landoltak a számok. Azóta is imádom a fiúkat. :)
2016. máj. 30. 19:39
 13/13 anonim válasza:
Olyan 11 éves lehettem :D most 14 vagyok és csak úgy keresgéltem yt-n és kidobta az In the End számot és hát nagyon tetszett , aztán meghallgattam a Knives and Pens számot is azóta még mindig az a kedvenc számom tőlük. Most már egész albumokat hallgatok tőlük de régebben csak az említett számokat hallgattam.
2017. jan. 31. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!