Aster O. Sys kérdése:
BVB ARMY, ti hogy ismertétek és szerettétek meg a Black Veil Brides-t?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 16:48
1/13 anonim válasza:
Épp egy AFC számot hallgattam, amit valaki összevágott a BVB Knives and Pens klippjével és a komikban olvastam, h 'mit keres itt a BVB' meg ilyenek.Rákerestem és nagyon megtetszett... A szerencse műve volt, de jól jött, mert ha nehéz napom van, mindig őket hallgatom.Már egy BVB fallen angels-ös pólót is beszereztem :)
2/13 anonim válasza:
Egy könyvben, amit olvastam egyszer, a Fallen Angels-t hallgatta az egyik szereplő, rákerestem a youtube-on a számra, megtetszett, aztán még egy csomó számot meghallgattam tőlük. És egyszerűen megimádtam a zenéjüket. :) Azóta már az összes számuknak majdnem végig tudom a szövegét :D
3/13 BVB.army válasza:
Nálunk az osztályba az egyik fiú halgat BVB-t rákerestem neten és nagyon megtetszett, aztán most suliban mindenki ezzel szivat
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
És kedves utolsó, miért szívatnak?
Ha 1D-t hallgatnál azt még megértem, de BVB miatt miért? o.O
2014. jún. 20. 13:22
5/13 BVB.army válasza:
szia ! azért szivatnak mert hülyék és nagyon bunkók, de szerencsére jövőre már nem abba a suliba járok.
6/13 anonim válasza:
Én egy barátnőm által szereztem róluk tudomást:) azóta is a kedvenc bandám:)
3-as válaszoló. Ismerős...:D de engem minden rock bandával szivatnak:) becenévnek a Tankcsapdát kaptam...
7/13 Paramorefan válasza:
Én egy őrült fan barátnőm által ismertem meg. Azóta felülmúltam. XD
1.-számnál: hm, nem rossz
2.-wow! Ez király!
3.-BLack veil brides! Black veil brides!!!! XD
8/13 Paramorefan válasza:
Mellesleg engem is kóstolgattak, de hamar leoltottam őket. XD
9/13 valaki54321 válasza:
Én úgy ismertem meg őket hogy először Alex Evans fan voltam. Keresgéltem youtube-on Alex zenéket és találtam egy olyat hogy: Alex Evams VS Andy Sixx. Mivel Alex-et már ismertem, ezért google-be rákerestem Andy Sixx-re. Kiadta hogy az igazi neve Andy Biersack és kiadta a Black Veild Brides-ot is. Utána youtube-on rákerestem BVB-re és meghallgattam egy zenéjüket. Aztán mégegyet, mégegyet és mégegyet. Egyből megszerettem őket. Nagyon tetszik a stílusuk. A sminkjük. Amit énekelnek. Egyszerűen nem lehet nem szeretni.
10/13 anonim válasza:
Youtube-on hallgattam zenéket és mindig továbbléptem valami újra, amikor ráakadtam az In The End-re. Nem is néztem a videót, csak hallgattam a számot és valamikor a közepén vettem észre, hogy összeszorul a gyomrom, annyira tetszik. Utána egy órán át csak azt hallgattam, később pedig már full albumokat nyomtam be.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!