Vegyek Line6 m5-ös multieffektet?
Gitár:Behringer
Kombó:Behringer V-tone Gm108 15W.
Ha ezekhez venném a Line6 m5 öt akkor Javítana a hangzáson,vagy semmit nem változna,esetleg még rosszabb is lenne?
Igazság szerint az M5 egyáltalán nem egy gagyi szar, igazság szerint hangminõségre jobb is, mint a Boss GT-k.
Csak éppen teljesen másra van tervezve. Leírom mégegyszer: nem a klasszikus értelemben vett multieffekt.
Innen is látszik, hogy te is mennyire értesz hozzá.
A kérdésedben részletezed az eszközeidet, de csak annyit írsz, hogy a gitárod Behringer márkájú. Ebben a gitárban milyen hangszedők vannak?
Nem próbáltam még sosem az általad használt erősítőt és nekem disszonáns is a tapasztalatom a Behringerrel, de ez alapvetően egy TECH 21 analóg modellezésű erősítő koppintása, szóval - a fent leírt tapasztalataim ellenére - az erősítő alapkoncepciója nem lehet rossz. Ezért kérdezek a gitárodról. Ha abban csak egytekercses hangszedők vannak, akkor az általad játszok zenékhez szükséges hangzást, még a drágább cuccokból is (szinte) lehetetlen előcsalogatni.
Ha egytekercses a gitárod, akkor az erősítőt ki kellene próbálni egy humbucker hangszedős gitárral is.
Ha a gitárod hangja a vékony ehhez a zenéhez, akkor vagy gitár csere, vagy hangszedő csere a gitárban (vannak már single méretű dupla tekercses hangszedők).
Remélem ki tudod próbálni az erősítődet másik gitárral. Várjuk a teszted eredményét.
Na mesélj te vén f#sz, milyen cuccaid vannak?
Találj ki gyorsan valami parasztvakítást, különben szégyenben maradsz.
Ja, hogy ezeker az M5 mind tudja! csak zaj nélkül?
Boccsánat...
Gyökér...
Nem tudom miylen hangszedők vannak rajta.:D
3 db van azt tudom.:D
Egy B.C Rich Warlock gitárom van még,neki 2 hangszedője van és nem szóll olyan jól,mitna másik.:D
Itt Van a felszerelés.
Nekem nem kell kitalálnom a cuccot.
Amúgy semmi nagy szám cuccom nincs .1 fender twin reverb, 1 jcm800, egy supergroup 100, meg pár tranzisztoros építmény.
Nálad jóval idősebb stratocaster, meg 2 saját építésű.
Amúgy a retardált stílusod nagyon hasonlít arra a nyomorultra aki a múltkor még eliminator of gaus volt, csak gondolom megint s ggbe rúgták az adminisztrátorok a trágárságáért.
Lehet te vagy az?
Zaj mentes rendszer? Abban mi a jó?
Viccvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!