Honnan lehet tudni hogy egy hangszál végleg meg van-e erőltetve? (mutálásnál)
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és imádok énekelni. Az a gond, hogy mostanában rengeteget éneklek otthon, és hát elégmagas hangokat. Nagyon örültem, mert az utóbbi időben nagyon jól mentek, és a barátiam is felfigyeltek rá, és nagyon sokat dícsértek. Ez nagyon jól esett.
Tegnap délelőtt énekeltem, de már teljesen másmilyennek hallottam a hangom amikor magasan énekeltem, és nem jöttek ki úgy a felső hangok sem. Az anyukám is rengeteget énekelt, igaz, hogy ő több órán keresztül énektanárral, de meg lett erőltetve a hangja, és teljesen tönkrement. Nagyon félek hogy nálam is ez van. Hogyan tudhatnám meg? :'(
2009. dec. 29. 10:52
1/2 anonim válasza:
Ez semiképpen sem mutálás én 2 évvel vagyok öregebbb tőled (éjfél után 3 mal=) és ha nekem nem mutál a hangom akkor neked se. Ahoz h annyira megerőltesd nagyon sokat kell énekelni és szerintem el is ment volna a hangod. Na aggódj nem lesz baj cseppet kiénekelted magad nagy ügy helyrejön. Szerintem még a szilvesztei bulit nem tudod átkaraeokézni de 2-3 nap és minden okés lesz. Egyébként nekem is szokott néha ilyen lenni főleg koncertek után néha be is rekedek. Ilyankor pihetetni szoktam a hangom az ősök már tudják a szitut és ilyankor nem dumáltatnak és másnapra helyre jön.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megynyugtató választ! :)
2010. jan. 2. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!