Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elvileg túl van erőltetve,...

Elvileg túl van erőltetve, mit tegyek, hogy lehetőleg már a jövő héten újra edzhessek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy az idén elkezdtem focizni, nagyjából 2,5-3hónapja. Aztán volt egy időszakom, amikor picit fájt a lábam, de nem érdekelt, nagyon szeretem csinálni és jártam továbbra is. Aztán az egyik héten megfájdult, sántítottam picit, nem mentem 1,5hétig. Utána már alig éreztem, és elmentem egy edzésre. Akkor megint előjött, és fáj a sarkam most, meg eddig is az fájt, de csak akkor fáj ha rálépek, de már az sem vészes. Jégzselével és fastum gellel kenem, hogy minél előbb jó legyen, hogy mehessek edzeni, és nyáron már egy korosztállyal feljebb kerülünk, ahol hál'istennek még erősebb lesz az edzés :) Nem szeretném abbahagyni a sportot, régen jártam futni is, meg sokat bicikliztem és be van edzve. Jár hozzánk egy természetgyógyász és ő mondta, hogy túl van erőltetve. A nap folyamán gumis zokni van rajta, hogy tartsa (fásli helyett, ez is van olyan szoros). Itt van 2 kép, hogy hol fáj vagy fájt. Már csak a sarkam fáj, de nem vészes, remélem hogy max. 2hét múlva már mehetek edzésre. Bocs, hogy hosszú lett és köszönöm ha válaszoltok.

[link] (Itt fájT!)

[link] (Itt pedig most fáj még, de csak ha lépek.)

15/F

2010. máj. 26. 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!