Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy néz ki a császármetszés...

Hogy néz ki a császármetszés utáni sebetek? Azért kérdezem, mert az enyém nagyon meg lett eröltetve, és nem tudom milyennek kellene lennie.

Figyelt kérdés
Ugyanis a picim koraosztályra került, és napi hatszor 4 emeletet kellett a friss sebemmel lépcsőzni hozzá. (Amit persze nem sajnálok, csak nagy szenvedés volt)Gondolom ez nem tett jót neki. Néhol érzéketlen a terület, nem nagy, 6 cm-es. Fel tud repedni? 5hós anyuka
2010. márc. 30. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Az érzéketlenség nem a lépcsőzés miatt van!

5 hónapos heg már nem "reped"

A hegesedés az adott személy bőrétől függ. van akinek szinte nem is látszik, van akinek meg kelloidos lesz

2010. márc. 30. 09:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. márc. 30. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem már régebbi, másfél éves a heg és olyan, mintha egy világos rózsaszín vastagabb hajszál lenne rajtam. Alig látszik, szerintem nagyon "szép" :)
2010. márc. 30. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én sebem még csak 7 hetes, de nagyon szépen gyógyul. Semmi problémám nem volt eddig vele. A környékén egy picit tényleg "érzéketlen", de szerintem ez normális.

Szegény, nem irigyellek! Én alig tudtam mozogni pár napig! Az én babóm 35. hétre jött, de ő szerencsére nem került koraszülött osztályra. Te hány hetes voltál? Jól vagytok azóta?

2010. márc. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!