Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Avril Lavigne...

Mit gondoltok Avril Lavigne hello kitty c. számáról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LiaYDPRedWQ

itt a link aki nem tudná miről van szó

2014. máj. 17. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Én amúgy utàlom őt de ez a szàm nagyon joo:D
2014. júl. 31. 17:17
 12/13 buborékosvíz ***** válasza:
Kedves 4. Válaszoló!valaki megsértődött mert szar választ adott? Vannak akiknek tetszik ez a szám, csak gyávák mert itt mindenki azarozta a számot, de sztem ha a klippet nem nézzük, a szám jó! Ne veszekedjetek velem, az apám zenei igazgató, és ha valamit megtanultam az az, hogy melyik szám jó, és melyik nem. Legtöbben a klippet nézik először, ezért leminősítik a számot. Ilya Miley Cirus Wrecking ballja is, elég hülye a klip, ezért nem szeretik. A dal viszont tök jó. Ez van a Hello Kittyvel is. És az aki azt mondta h nem eredeti:' előbb fordítsa le a számot és gondolja át mit jelent, majd uzána írja le ugyanezt. Szóval, légyszi akik bírják ezt a számot, légyszi írják ide, és na azzal jelezzék, hogy a negatív válaszokat len 0-zátok! Köszi
2014. aug. 16. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne veszekedjetek már ilyen butaságon:)) (7.vagyok)

Ízlések és pofonok.Én közömbös vagyok a számával,inkább a régi dalait szeretem,de a mostaniakat is.A hello kitty annak pl megfelel hogy barátokkal lehet hülyéskedni,de itthon magamba nem szoktam hallgatni.Mindig is lesznek kritikák.

Ha valaki az ismerősi körömben szidja avrilt,akkor max elmondom az én véleményemet is,de annyira nem érdekel.

Aki nem szereti,menjen,ott van justin bieber,nicky minay,david guetta,akiknek ugye 100%-os eredeti a zenéjük, a hangjuk,mégis milliárdan szeretik őket.

Ha nem tetszik valakinek avril zenéje,van még ezer más énekes,zenész vagy amit szeretne.

Aki mit szeret.Itt a kérdező kérte a véleményeket,mindenki elmondta.

2014. aug. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!