Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kellene egy számnak a címe. A...

Kellene egy számnak a címe. A szöveget tudom, de nem találom sehol. Szöveg lent! (? )

Figyelt kérdés

Mit képelsz már édes fiam,olyat kapsz hogy nézel mivan. neked sem volt gyerek szobád, a lábaddal menjél tovább.

ehhez az idióta számhoz kötődik egy nagyon nagy nyaralás, és a képes videó alá szeretném betenni :) ha valaki tudja akkor megköszönném. de ha csak a szövegét végig az is jó lenne :)

2014. ápr. 27. 18:00
 1/6 anonim válasza:

en is ezt keresem mar nagyon rég. a szöveg így van tovább:Mit képzelsz már büdös kölyök, oyat kapsz hogy megörülök,

Ne nyúzzad az iddegemet, mer elvisznek az idegenek.

2014. aug. 27. 11:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen!! Ezaz! Nagyon jó lenne megtalálni,de sem youtubeonse googlen sem sehol nem találom
2014. aug. 28. 10:13
 3/6 anonim válasza:
2016. márc. 12. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
óóó király vagy köszönöööm!!!!!!
2016. márc. 12. 19:06
 5/6 anonim válasza:
Valaki küldje már el, mert én is ezt keresem, de a LINK már nem él!!
2018. júl. 24. 09:51
 6/6 anonim válasza:
Megtaláltam. Az Előadó, valamint a szám címe.. Új Tekknő (Discosajt 2001) - Fijam
2018. júl. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!