Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Le tudnátok írni a " Balatonna...

Le tudnátok írni a " Balatonnak kéklő vizén. " nótának a szövegét? Sehol sem találom a teljeset.

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 19:17
 1/1 Retti Rostás válasza:
Balatonnak kéklo vizén, van egy hajó kikoto oda kot ki minden este két pici fehér hajó. Olykor konnyes lesz a szemem, eszembe jut kit szerettem téged fiú barna fiú, téged szeretlek nagyon. Ha volna nékem tintám tollam, volna nékem papírom, le is írnám mind azt amit elmondani fájdalom. Este van már késo este, minden rablány alszik már, csak egy rablány van még ébren kinek szíve nagyon fáj. Van már nékem tintám tollam , van már nékem papírom le is írom mind azt amit elmondani fájdalom. Reggel van már kora reggel, minden rablány fent van már, csak egy rablány alszik mélyen, kinek szíve menybe szállt. Erdo erdo suru erdo, kozepében rabtemeto, halálmadár ágról ágra a másikra szálldogál. új sír van a temetobe rajta virág s koszorú, mellette egy barna fiú, kinek szíve szomorú. Ne sírj fiú barna fiú, ne sirassál engemet amíg éltem nem szerettél s nem lehettem a tied.
2015. okt. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!