Az gáz, ha ilyen különböző stílusú bandákat szeretek? (bővebben lent)
Mindjárt írni fogják,hogy 1D miatt nincs zenei ízlésed xd
Na,de hasonló helyzetben vagyok,csak annyi,hogy nekem a nagynagy kedvenc 1D,utána 5SOS...Akit jobban szeretek még az The Vamps,és utána jön a többi...Én hallgatok The Killerst,Kings of Leont,Green Dayt,Nirvanát,Imagine Dragonst,Arctic Monkeyst is,pedig ők nem igazán a mai boybandek stílusainak felelnek meg :) Elég kevert az ízlésem,de főleg ezeket hallgatom,akiket felsoroltam :)
Szerintem nem gáz,azt hallgatsz,ami neked tetszik,és nem azt,amit a társadalom elvár tőled ;)
Nem gáz. Ez kb. olyan mintha az lenne gáz, hogy több fajta húst is megeszel, nem csak egyet.
De a One Direction bu zis.
Nem gáz egyáltalán :)
Én is szeretem a popot, a metalcore-t, a post-hardcore-t, a hip-hop is jöhet, dubstepet is csípem, szóval majdnem minden stílusból van kedvecem :)
Szerintem se gaz.:)
Amit muszaj tudni rolam, hogy altalaban HATALMAS zene fan vagyok, ergo 1D-tol kezdve Green Day-en at a Limp Bizkitig es KoRnig barmi johet, akkor is imadok barmilyen szamot ha nem ismerem.;))
Szoval semmi gaz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!