Csak én érzem ugy hogy a Beerseewalkon kezd eluralkodni a Meklód?
Figyelt kérdés
Ezt nem bántásból írom ,csakhát na .A számaik reflénjét szinte mindig ő ,,énekeli'' ,az interjúkban is ő beszél a legtöbbet .Oké hogy ő csinálja a zenei alapot de akkor is.Pedig szerintem Gaben jobban tolja(nem sértegetni akarom őket mert egyutt a fa**a BSW)és kedvesebb is.Most is(aki követi a Matyit az tudja)amit kiírt az nálam kicsit kicsapta a biztosítékot .Nagyot csalódtam benne.Nektek mi a véleményetek?Én mindig azt hittem hogy mindketten mekkora nagy arcok meg milyen jó fejek.Lehet hogy nem?2014. ápr. 23. 13:37
1/3 anonim válasza:
Nekem az, hogy igénytelen szenny, szégyen, amit a rapből csinálnak.
2/3 anonim válasza:
SZERINTEM nem. A refrént SZERINTEM azért "énekli" ő mert Gaben inkább a raphez ért és a refréneket inkább "éneklik". az interjúkon azért beszél ő többet SZERINTEM mert ő áll közelebb ahhoz aki az interjút készíti. Amúgy meg a rap a leglényegesebb és abban pedig egy csomó mindent a Gaben csinál pl.:ő dönti el hogy miről szóljon a szöveg, és először ő írja meg a szöveget és ahhoz ír Meklód hasonlót. MONDOM EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. NEM AKAROK EBBŐL VITÁT. HA VALAKI MÁSKÉPP GONDOLJA ÍRJA LE!!!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Ezekre nem is gondoltam.:)
2014. jún. 13. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!