Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tettetek amikor az az...

Mit tettetek amikor az az érzés kezdett eluralkodni rajtatok, hogy feladjátok?

Figyelt kérdés
úgy érzem most sem sikerült..... :( :( :(
2012. szept. 30. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
semmit....úgymond feladtuk és így összejött a pici:)
2012. szept. 30. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
semmit! 2 évet vártunk és nem jött a baba, feladtuk hogy sikerüljön. az első feladott hónapba sikerült a kislányunk :)
2012. szept. 30. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Lili! Te nem az a nő vagy, aki a válás kategóriában is sokat kérdezősködött gyermekelhelyezés ügyében?

Ezek szerint van már gyereked, biztosan lehet másik is.

Annak a vége mi lett egyébként? Nálad helyezték el, vagy a volt férjednél?

2012. szept. 30. 12:32
 4/6 A kérdező kommentje:
szia. De én vagyok. Hát közös felügyelet lett belőle, egy hetet nálam van egy hetet pedig az apánál!! papíron, egyébként meg állandóan velünk volt egészen az iskolakezdésig, aminek én nagyon örülök, de sajnos az apja gellert kapott és azt mondta hogy a papír szerint játszuk a témát! A fiam nagyon nehezen viseli hogy nincs velünk és ez fáj.... lehet hogy pont ez az amiért nem sikerül?? szeretem a fiam, hiányzik és rossz hallani a telefonba ha sír hogy szeretne hazajönni! De sajnos az apja nem engedi betartja a hetente váltós dolgot. megviselte mikor megtudta hogy mégsem lesz kistestvére , és már ő is egyre többször mondja hogy nagyon szeretne egyet. Mi rajta vagyunk a dolgon, de mégsem akar jönni. :(
2012. szept. 30. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

bocsi,de a leírtak alapján egyértelműen görcsölsz a téma miatt...próbáld elengedni, próbálj a fiadra koncentrálni, és izgi, tartalmas programokat kitalálni arra az időre,mikor együtt vagytok.

Engedd el a baba témát!!Lehet pont ez fog segíteni!

1.

2012. szept. 30. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van, már 2 hogy szeretnénk babát, mikor sikerült és elment azt hittem végünk..... nagyon fájt, de itt volt a fiam mellettem és nehezen de feldolgoztam, most pedig már annyira szeretnénk hogy arra nincs szó. !! lehet hogy most hanyagoljuk a dolgot, nem hőmérőzök, nem számolok, semmi, csak hagyom hogy menjen minden a maga útján .
2012. szept. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!