Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A nemzeti rockerek rasszisták?

A nemzeti rockerek rasszisták?

Figyelt kérdés
most attól, hogy valaki hazafi, attól még nem kell rasszistának lennie, csak sokszor hallottam, hogy a nemzeti rockerek rasszisták.

2014. ápr. 20. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetnek azok. Mivel hazafiak, a hazájukra káros hatással lévő bevándorlókat nem igazán kedvelik. Rontják nemzetük tisztaságát. Gondolom én, mivel gyakorlatban nem igazán érintkezem ilyen rétegekkel, de előfordulhat, hogy sok a rasszista köztük.
2014. ápr. 20. 09:00
 2/7 A kérdező kommentje:
De hát akkor ennyi erővel Petőfi meg az összes ilyen hozzá hasonlóan hazafi ember rasszista. Nem?
2014. ápr. 20. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel rockerek, ezért valamivel "vadabbak" és mivel vadabbak, könnyebben vallanak szélsőségek eszméket.
2014. ápr. 20. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne zagyválj kedves kérdező, szerinted Petőfi idejébe mennyire volt aktuális hogy elárasztják Európát a különböző idegen rasszok?
2014. ápr. 20. 11:38
 5/7 anonim válasza:
Én az vagyok.
2014. ápr. 21. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Természetesen, a punkok pedig büdösek, a diszkósok b**ik, a rockerek alkoholisták...

Most csak azért, mert valaki szereti a HAZÁJÁT miért kell rögtön le rasszistázni őket?

Eleve a rasszista szót nem jól használják az emberek, de mindegy ettől most tekintsünk el...

Ha valaki szeret valamit, az nem feltétlen jelenti azt, hogy gyűlöli a másikat...én is, attól, hogy szeretem a punk zenét, még nem utálok minden mást...

Bár én is elég gyakran hallom az általad említetteket, még mindig nem értem, hogy lehetnek ilyen sekélyesek az emberek...

Biztos van köztük olyan, aki utálja a zsidókat/cigányokat, de biztosan van ilyen minden más műfaj kedvelője és követője között is...viszont ez akkor is általánosítás...és borzasztó...

2014. ápr. 22. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A politikusoknak köszönhető a rasszizmus, és az ilyen zenékben ez jól ki is jön. Én nem vagyok rocker, de gyűlölöm a cigányokat, de a zsidókat még jobban! Persze nálam van kivétel! És ez az állapot fog fennmaradni, még nem lesz az országnak egy valódi nemzeti kormány, akik nem zsidók (Jobbik), ezek a zenék, csak a valóságot adják le!
2015. febr. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!